BOKA FRIDA

DIGITAL SUCCÉ – SÅ LYCKAS DU MED SOCIALA MEDIER

AVill ni gillas och delas av ett större antal läsare och tittare? Vill ni få koll på virala nycklar och lära er de senaste tipsen och effektiva metoderna för att få upp er räckvidd och få genomslag för ert varumärke i sociala medier? Häng med på en energifylld, uppdaterad och superinspirerande föreläsning där Bonnierchefen Frida Boisen, världsmästaren i sociala medier, delar med sig av konkreta, supereffektiva tips på hur ni kan boosta era affärer med sociala medier.
Vilken sociala medier-kanal ska vi välja? Hur får vi upp följarantalet? Vad gör en riktig bra livesändning? Vad är egentligen dark social – och hur kan du och din affärsverksamhet använda er av det på bästa sätt?
Missa inte Bonnier Magazines & Brands digitalchef, Frida Boisens, superinspirerande föreläsning som gjort succé världen över.
Här kommer ständigt nya exempel på det bästa innehållet som just nu leder till framgång i sociala medier. Vad som faktiskt fungerar, och hur du genom några enkla handgrepp kan få upp din relevansen och briljansen i din storytelling för dina följare.
Missa inte denna föreläsning och låt Frida förändra din inställning till sociala medier för alltid

LADDA NER PRODUKTBLAD