KONTAKT

Boka frida boisen

Kan jag hjälpa dina medarbetare eller din organisation nya insikter, en ny gnista som driver förändring? Har du ett event där du söker en talare eller moderator som kommer att lyfta hela dagen till nya nivåer? Vill du intervjua mig om mina böcker eller boka mig för tv-medverkan? Kontakta mig här!

Kanske söker du en ledande föreläsare, moderator, författare och journalist med ett brinnande engagemang för berättande, entreprenörskap, digital utveckling, ledarskap, förändring, för psykisk hälsa, för en hållbar värld, att krossa mobbning, barns rättigheter, antivåld.

Vill du boka mig för medverkan i tv, radio, tidning eller podd? Eller till nästa event? Jag vet att berättande kan förändra världen till det bättre.

Hör av dig till mig för bokning eller för att veta mer

Mejla Timothy, pressansvarig: tim@fridaboisen.se

Ring Timothy: 072 309 48 49

Mejla Frida: frida@fridaboisen.se

Fyll i formuläret nedan för bokningsförfrågan:

Lars Johansson

Lars är Vice VD på Frida Boisen AB och Talk to the Heart och är projektledare för större projekt. Som mångårig nöjeschef på Expressen och ett helt otroligt kontaktnät inom svenskt nöjesliv har Lars en fantastisk förmåga för såväl ledarskap som berättande i alla dess former – från journalistik till PR.

Timothy Silfverling

Bokningsansvarig

Är du intresserad av att boka Frida? Hör av dig till mig så hjälper jag dig från bokning till genomförande.

tim@fridaboisen.se

Frida Boisen
”Frida skapar en sådan energi i rummet att ingen går därifrån oberörd. Har fått möjlighet att lyssna till Frida både som föreläsare och moderator och hon får med såväl publik som talare på scen att slappna av och delta på ett unikt sätt. Alltid engagerad och positiv vilket gör det roligt att vända sig till henne för ett event”

Johanna Björnsund, Consid

Frida Boisen
”Frida är ett fullblodsproffs. Kompetent och inspirerande. En grym föreläsning! Jag blir lika glad och inspirerade varje gång jag träffar henne och min känsla delades av alla andra som lyssnade på Frida igår”

Arturo Arques, Swedbank

Frida Boisen
”Strålande superpeppföreläsning och mycket professionellt och trevligt bemötande ö h t från Frida (uppskattas mkt av oss arrangörer). Enormt uppskattat bland våra besökare – vilket märktes inte minst på alla selfies med Frida! Så: Stort tack!”

Maria Wiberg, Stockholmsmarknader

Frida Boisen
”Mycket engagerande! Frida har publiken i sin hand från första stund och lyckas med att vara proffsig, rolig och samtidigt personlig på ett fantastiskt vis. Fridas framträdande motsvarade publikens förväntningar och responsen efteråt har varit överväldigande bra!”

Marianne Nilsson, Region Värmland

Frida Boisen
”Om ni har möjlighet att lyssna till Frida Boisen så gör det! Underbar dragning av liksasinnad, inspirerande och grymt duktig digital stjärna! Tack!”

Thérèse Lundquist, Bergendahls

Frida Boisen
”Alltså…vilken performance! Sååå sanslöst bra du är på att trollbinda en publik! Retoriskt fulländad o den där inspirerande energin som man bara rycks med i! Blev uppriktigt smittad av din eufori! Tack!”

Annika Jankell

ETT AXPLOCK AV UPPDRAGSGIVARE

loggor-kunder-partners-FM
loggor-kunder-partners-svh
loggor-kunder-partners-karolinska
loggor-kunder-partners-meta
loggor-kunder-partners-google
loggor-kunder-partners-lansforsakringar
loggor-kunder-partners-microsoft
loggor-kunder-partners-friends
loggor-kunder-partners-svff
loggor-kunder-partners-swedbank
loggor-kunder-partners-seb
loggor-kunder-partners-handelsbanken