OM MIG

FridaBoisenboka_frida_wide-header-2000
FOTO: KARL NORDLUND / HARPER COLLINS NORDIC
FridaBoisen_mobile

Hej!

Jag brinner för varje event till en succé! Jag heter Frida Boisen, jag är programledare, journalist och författare, och är en av landets mest bokade talare och moderatorer.

Boka mig

Jag älskar berättande som berör – oavsett om det är på scen, i tv, i bok eller i krönikor. Jag talar, håller workshops, leder paneler på scen, inom ämnen som arbetsglädje, digitalisering, sociala medier, företagskultur, jämställdhet, hållbar förändring eller om något skräddarsytt som passar just dina önskemål!

Mitt mål är vid varje event att du som lyssnar både ska bli lite smartare och må lite bättre. Oavsett om jag hållit en föreläsning om digitalisering eller en om psykisk ohälsa så får ofta höra från kunder att jag förenar otroligt mycket positiv energi på scen med en hög kunskapsnivå och konkreta tips.

Genom mitt berättande har jag bland annat fått ta emot priset som Årets kvinnliga entreprenör och som Årets digitala influenser. Jag har prisats av svenska FN-förbundet för sitt arbete för att folkbilda om FN:s globala hållbarhetsmål. Utsetts till Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, till Årets digitala ledare, till en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och en av Sveriges mäktigaste personer, av tidningen Fokus. Jag är dessutom världsmästare på sociala medier och tilldelades första pris för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco.

Jag har jobbat som allt ifrån krönikör, till VD, till chefredaktör, till friendsrepresentant, till författare, till talare. Men oavsett uppdrag så vill jag framföra ett budskap. För berättande, det är det jag gör allra bäst och jag ser fram emot att kunna dela med mig av mina absolut bästa tips till dig och ditt event.

Lars Johansson

Vice VD

Ebba Holmqvist

Bokningsansvarig och producent.

Är du intresserad av att boka Frida? Hör av dig till mig så hjälper jag dig från bokning till genomförande. Vid digitala föreläsningar kommer jag att hjälpa er med studio och produktion för att ert event med Frida ska bli en succé.

ebba@fridaboisen.se

Saga Weiselberg

Digital marknadsförare och webbredaktör.

Jag hjälper till med att sökordsoptimera hemsidan genom att lägga upp nytt och relevant innehåll såsom artiklar. Jag uppdaterar också hemsidan med nya funktioner och sidor.

KOMMUNIKATION – LEDARSKAP – FÖRÄNDRING – ARBETSGLÄDJE – INSPIRATION – SOCIALA MEDIER – KICK-OFF – MEDARBETARDAG – EGET ANSVAR – SJÄLVLEDARSKAP – DIGITALISERING – WORKSHOP – DET NYA ARBETSLIVET – LIVSPUSSLET – STRESSHANTERING – PSYKISK HÄLSA – ENGAGEMANG – LEDNINGSGRUPPSKONFERENS – SERVICE – FRAMGÅNGSRIKA MÖTEN – HÅLLBART LEDARSKAP – JÄMSTÄLLDHET – STOLTHET – TEAMBUILDNING – INTERNATIONELL KONGRESS – HYBRIDEVENT – DIGITAL FÖRELÄSNING

Låt oss höras mer!

Fyll i kontaktformuläret nedan eller skicka iväg ett mail så kommer jag eller någon i mitt team att höra av oss

FÖRDELAR MED FRIDA

 • Bjuder alltid på massor av positiv energi. Det sprakar från scen!

 • Hög trovärdighet och förtroende som erfaren publicist

 • Påläst, kunnig och allmänbildad

 • Trygg och proffsig på scenen och framför kameran

 • Teknikkunnig. Stenkoll på ljud, bild, presentation och streaming

 • Digitalt proffs. Får publiken att interagera via digitala verktyg

 • Enormt kontaktnät – kan bidra med fler namn inom olika ämnen 

 • Expert på marknadsföring och social spridning

 • Kan erbjuda mätning och undersökning inför och efter event

 • Erfarenhet av att samarbeta med Sveriges största stjärnor

 • Frida kan kombinera rollen som moderator och talare på eventet

 • Ger stort genomslag – mer än 250 000 följare via sociala kanaler

 • Ett ess på improvisation när något oväntat händer på scenen

 • Erbjuder coaching i presentationsteknik och scenframträdande

 • Uppdragsgivaren har möjlighet att skräddarsy upplägget

 • Hemlig talang: Frida är en utmärkt sångerska

ETT AXPLOCK AV UPPDRAGSGIVARE

loggor-kunder-partners-FM
loggor-kunder-partners-svh
loggor-kunder-partners-karolinska
loggor-kunder-partners-meta
loggor-kunder-partners-google
loggor-kunder-partners-lansforsakringar
loggor-kunder-partners-microsoft
loggor-kunder-partners-friends
loggor-kunder-partners-svff
loggor-kunder-partners-swedbank
loggor-kunder-partners-seb
loggor-kunder-partners-handelsbanken

SAGT OM FRIDA

”Frida skapar en sådan energi i rummet att ingen går därifrån oberörd. Har fått möjlighet att lyssna till Frida både som föreläsare och moderator och hon får med såväl publik som talare på scen att slappna av och delta på ett unikt sätt. Alltid engagerad och positiv vilket gör det roligt att vända sig till henne för ett event”

Johanna Björnsund, Consid

”Frida är ett fullblodsproffs. Kompetent och inspirerande. En grym föreläsning! Jag blir lika glad och inspirerade varje gång jag träffar henne och min känsla delades av alla andra som lyssnade på Frida igår”

Arturo Arques, Swedbank

”Strålande superpeppföreläsning och mycket professionellt och trevligt bemötande ö h t från Frida (uppskattas mkt av oss arrangörer). Enormt uppskattat bland våra besökare – vilket märktes inte minst på alla selfies med Frida! Så: Stort tack!”

Maria Wiberg, Stockholmsmarknader

”Mycket engagerande! Frida har publiken i sin hand från första stund och lyckas med att vara proffsig, rolig och samtidigt personlig på ett fantastiskt vis. Fridas framträdande motsvarade publikens förväntningar och responsen efteråt har varit överväldigande bra!”

Marianne Nilsson, Region Värmland

”Om ni har möjlighet att lyssna till Frida Boisen så gör det! Underbar dragning av liksasinnad, inspirerande och grymt duktig digital stjärna! Tack!”

Thérèse Lundquist, Bergendahls

”Alltså…vilken performance! Sååå sanslöst bra du är på att trollbinda en publik! Retoriskt fulländad o den där inspirerande energin som man bara rycks med i! Blev uppriktigt smittad av din eufori! Tack!”

Annika Jankell

Läs några av Frida Boisens uppmärksammade krönikor skrivna för Aftonbladet

Frida är oerhört handlingskraftig och gillar att skapa opinion genom krönikor för att få samhället att reagera och på sikt bli bättre. Hon går in helhjärtat för det hon tror på och kurage råder det ingen brist på.

Frida har en gedigen bakgrund som journalist, chefredaktör och programledare från tidnings-, och TV-världen. Hennes brinnande engagemang lyser igenom i varje mening, i varje möte. Hyllad för sin skärpa och sitt mod för att hon vågar stå upp mot näthat, mobbing, sexualiseringen i samhället och mäns våld mot kvinnor.

Läs krönikor
Frida Boisen Krönikör Aftonbladet 2019-2020