OM FÖRELÄSAREN FRIDA BOISEN

Frida Boisen
Frida Boisen
FOTO: KARL NORDLUND / HARPER COLLINS NORDIC
Frida Boisen

Frida Boisen – Sveriges bästa föreläsare…

I fem år har Eventeffect listat mig som en av Sveriges topp 100 mest populära föreläsare och moderatorer. Det gör mig så stolt och lycklig. För jag brinner för att göra varje event till en succé! Förutom att föreläsa jobbar jag som programledare, är författare, journalist och en av landets mest populära moderatorer.

Boka mig

Frida Boisen brinner för berättande som berör – oavsett om det är på scen, i tv, i bok eller i krönikor. Effekten av Fridas böcker och föreläsningar är förstklassig. Du kan vara säker på att du får en upplevelse som stannar kvar. Ibland har rent av Fridas böcker och föreläsningar räddat liv, har flera läsare och lyssnare berättat. Ibland har det lett till helt andra fantastiska konsekvenser. Man vågar ta steget att byta jobb, tacka ja till den nya chefspositionen, våga starta eget eller flytta över halva jordklotet.

Frida Boisen är en erfaren publicist, företagsledare, programledare och journalist

En av fördelarna med Frida är att hon vet vad hon pratar om. Inte nog med att hon har lett några av Sveriges största mediehus och publikationer som vice VD, ansvarig utgivare och chefredaktör, hon har också mångårig erfarenhet av att vara ledande opinionsbildare och krönikör på landets största tidningar som Expressen och Aftonbladet. Hon har också grundat Sveriges första hållbara talarförmedling – Talarnas. När Frida håller workshops, leder paneler på scen, inom ämnen som arbetsglädje, förändring, psykisk hälsa, digitalisering, sociala medier, företagskultur, jämställdhet, hållbar förändring eller om något skräddarsytt som passar just dina önskemål!

Målet för Frida vid varje event – oavsett om ni är tretusen i publiken eller trettio – är att du som lyssnar både ska bli lite smartare och må lite bättre. Om Frida hållit en föreläsning om digitalisering eller om psykisk ohälsa så får vi så ofta höra från kunder att Frida förenar otroligt mycket positiv, genuin energi på scen med humor, glädje, allvar, en mycket hög kunskapsnivå och konkreta tips man kan plocka med sig hem direkt.

Frida Boisen – Årets kvinnliga entreprenör, Kristallenvinnare och årets berättare

Genom Fridas berättande har hon bland annat fått ta emot priset som Årets kvinnliga entreprenör och som Årets digitala influenser. Dessutom har hon prisats av svenska FN-förbundet för sitt arbete för att folkbilda om FN:s globala hållbarhetsmål. Några andra prestigefyllda priser hon tilldelats är Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, till Årets digitala ledare, till en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och en av Sveriges mäktigaste personer, av tidningen Fokus. Inte nog med det – Frida är dessutom världsmästare på sociala medier och tilldelades första pris för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco. Under våren 2023 förärades hon priset som Årets berättare på Adlibris Awards.

Vi ser fram emot att kunna lyfta ditt nästa event! Hör av dig, så pratar vi vidare.

KOMMUNIKATION – LEDARSKAP – FÖRÄNDRING – ARBETSGLÄDJE – INSPIRATION – SOCIALA MEDIER – KICK-OFF – MEDARBETARDAG – EGET ANSVAR – SJÄLVLEDARSKAP – DIGITALISERING – WORKSHOP – DET NYA ARBETSLIVET – LIVSPUSSLET – STRESSHANTERING – PSYKISK HÄLSA – ENGAGEMANG – LEDNINGSGRUPPSKONFERENS – SERVICE – FRAMGÅNGSRIKA MÖTEN – HÅLLBART LEDARSKAP – JÄMSTÄLLDHET – STOLTHET – TEAMBUILDNING – INTERNATIONELL KONGRESS – HYBRIDEVENT – DIGITAL FÖRELÄSNING

Låt oss höras mer!

Fyll i kontaktformuläret nedan eller skicka iväg ett mail så kommer jag eller någon i mitt team att höra av oss

FÖRDELAR MED FRIDA BOISEN

 • Bjuder alltid på massor av positiv energi. Det sprakar från scen!

 • Hög trovärdighet och förtroende som erfaren publicist

 • Påläst, kunnig och allmänbildad

 • Trygg och proffsig på scenen och framför kameran

 • Teknikkunnig. Stenkoll på ljud, bild, presentation och streaming

 • Digitalt proffs. Får publiken att interagera via digitala verktyg

 • Enormt kontaktnät – kan bidra med fler namn inom olika ämnen 

 • Expert på marknadsföring och social spridning

 • Kan erbjuda mätning och undersökning inför och efter event

 • Erfarenhet av att samarbeta med Sveriges största stjärnor

 • Frida kan kombinera rollen som moderator och talare på eventet

 • Ger stort genomslag – mer än 250 000 följare via sociala kanaler

 • Ett ess på improvisation när något oväntat händer på scenen

 • Erbjuder coaching i presentationsteknik och scenframträdande

 • Uppdragsgivaren har möjlighet att skräddarsy upplägget

 • Hemlig talang: Frida är en utmärkt sångerska

ETT AXPLOCK AV UPPDRAGSGIVARE

loggor-kunder-partners-FM
loggor-kunder-partners-svh
loggor-kunder-partners-karolinska
loggor-kunder-partners-meta
loggor-kunder-partners-google
loggor-kunder-partners-lansforsakringar
loggor-kunder-partners-microsoft
loggor-kunder-partners-friends
loggor-kunder-partners-svff
loggor-kunder-partners-swedbank
loggor-kunder-partners-seb
loggor-kunder-partners-handelsbanken

SAGT OM FRIDA BOISEN

Frida Boisen

”Frida skapar en sådan energi i rummet att ingen går därifrån oberörd. Har fått möjlighet att lyssna till Frida både som föreläsare och moderator och hon får med såväl publik som talare på scen att slappna av och delta på ett unikt sätt. Alltid engagerad och positiv vilket gör det roligt att vända sig till henne för ett event”

Johanna Björnsund, Consid

Frida Boisen

”Frida är ett fullblodsproffs. Kompetent och inspirerande. En grym föreläsning! Jag blir lika glad och inspirerade varje gång jag träffar henne och min känsla delades av alla andra som lyssnade på Frida igår”

Arturo Arques, Swedbank

Frida Boisen

”Strålande superpeppföreläsning och mycket professionellt och trevligt bemötande ö h t från Frida (uppskattas mkt av oss arrangörer). Enormt uppskattat bland våra besökare – vilket märktes inte minst på alla selfies med Frida! Så: Stort tack!”

Maria Wiberg, Stockholmsmarknader

Frida Boisen

”Mycket engagerande! Frida har publiken i sin hand från första stund och lyckas med att vara proffsig, rolig och samtidigt personlig på ett fantastiskt vis. Fridas framträdande motsvarade publikens förväntningar och responsen efteråt har varit överväldigande bra!”

Marianne Nilsson, Region Värmland

Frida Boisen

”Om ni har möjlighet att lyssna till Frida Boisen så gör det! Underbar dragning av liksasinnad, inspirerande och grymt duktig digital stjärna! Tack!”

Thérèse Lundquist, Bergendahls

Frida Boisen

”Alltså…vilken performance! Sååå sanslöst bra du är på att trollbinda en publik! Retoriskt fulländad o den där inspirerande energin som man bara rycks med i! Blev uppriktigt smittad av din eufori! Tack!”

Annika Jankell

Frida Boisen

Läs några av Frida Boisens uppmärksammade krönikor skrivna för Aftonbladet

Frida är oerhört handlingskraftig och gillar att skapa opinion genom krönikor för att få samhället att reagera och på sikt bli bättre. Hon går in helhjärtat för det hon tror på och kurage råder det ingen brist på.

Frida har en gedigen bakgrund som journalist, chefredaktör och programledare från tidnings-, och TV-världen. Hennes brinnande engagemang lyser igenom i varje mening, i varje möte. Hyllad för sin skärpa och sitt mod för att hon vågar stå upp mot näthat, mobbing, sexualiseringen i samhället och mäns våld mot kvinnor.

Läs krönikor
Frida Boisen