JA! BOKA FRIDA! VILKEN FÖRELÄSNING ÄR BÄST FÖR DIG?

Tilda Boisen

”Frida och Tilda bjuder på en enastående upplevelse på scenen som inte lämnar någon oberörd. De ger så mycket värme och kärlek och deras berättelse är modig och sprider hopp till andra i likande situationer. Deras ärlighet och öppenheten om allt det svåra, skuld och skam, berör in under huden och lämnar inget öga torrt.  Jag är så nöjd och tacksam för vårt samarbete som har gett en större kunskap om kampen som utkämpas av unga med psykisk ohälsa och deras föräldrar.

Verksamhetschef NSPH, Maria Sundström

”Det är ett stort samhällsproblem som drabbar väldigt många barn och deras familjer och anhöriga. Och jag tror att vi behöver dem här berättelserna, både för att orka på situationen där de som är i dem också kan känna att jag är inte ensam i den här situationen. Men också att det finns en väg ut, att det finns ett hopp.”

Socialminister, Jakob Forssmed

ALDRIG SLÄPPA TAGET
– En berättelse på liv och död

Tillsammans berättar Frida och Tilda om den viktigaste resan de någonsin gjort tillsammans. De berättar om det allra svåraste. Om de mörkaste stunderna. Och om vägen ut.
Frida och Tilda berättar om en fruktansvärd tid för deras familj. En tid som allt för många familjer känner igen sig i. Idag står fler än 24 000 barn och unga står i kö till BUP. Flera i månader, ibland rent av år. Tilda var en av dem.
De berättar öppet och modigt om vad som kan hända när en tonåring mår fruktansvärt dåligt psykiskt och det inte finns hjälp att få. De berättar om föräldrar som kämpar men som inte når fram.
Det är en berättelse med röster som behöver höras. Om Fridas röst som mamma. Om Tildas röst som behöver höras. En röst som så sällan får plats.
Det är en berättelse på liv och död. Men framför allt är det en berättelse om kärlek, ork och hopp.
Denna föreläsning går att få med Tilda och Frida tillsammans, eller med endast en av dem.

DU FÅR MED DIG:

 • Verktyg som kan rädda liv
 • Den nakna sanningen om psykisk ohälsa
 • En blandning av fakta och egna erfarenheter
 • Styrka och mod, det finns hopp
Boka
du-ar-inte-langre-min-dotter-forelasning-frida-boisen-closeup

ACTION NU!
– Vänd utmanande förändring till framgång

Energikris, klimatkris, lågkonjunktur, förändrade kundbeteenden. I utmanande tider prövas vårt ledarskap. Vi vet att vi måste förändra vårt erbjudande och med det vårt sätt att jobba. Vi vet att vi måste agera nu och våga nytt. Så hur gör du för att stärka ett hållbart ledarskap där ständig förändring är det nya normala? Hur skapar du en kultur där alla på riktigt tar ansvar och känner stolthet? Hur kan du med din kommunikation få tilliten att blomstra? Hur får du motivation, respekt och arbetsglädje att bli värderingar som alla brinner för? Varje dag.

Prisade författaren, rådgivaren och föreläsaren Frida Boisen, som lett några av Sveriges största mediehus,  och idag coachar ledningsgrupper från hela världen, bjuder på sina senaste insikter, effektiva tips och tankeväckande workshop-övningar som förändrat företagsledningar och företag i grunden.

DU FÅR MED DIG:

 • Så får du tilliten att gå från okej till outstanding i ditt företag
 • Så får du ditt team att hitta möjligheterna i utmanande tider
 • Nycklarna till transformatorn – så får du värderingar att omsättas i action
 • Kraften I ORK – och hur du kan slipa din feedback till perfektion
Boka
Frida Boisen Changeonomics

CHANGEONOMICS
– Konsten att våga är vägen till framgång

I en tid av AI, där digitaliseringen och transformationen av existerade affärsmodeller går fortare än någonsin, hur får du med dig dina medarbetare och din organisation på förändringarna som ni behöver göra?

Hur pluggar du in transformatorn som gör era högre syften och mål tydliga för alla i organisationen? Hur gör du för att nå ut med intertelling, morgondagens storytelling, som går från att inspirera till att engagera? Och hur börjar ni mäta era Happynomics i er organisation? Tillit och lycka är centralt för att våga, och det är mod och möjligheten att få våga som driver våra företag framåt.

DU FÅR MED DIG:

 • 5 nycklar till framgång
 • De vanligaste fallgroparna
 • Hur man tydliggör mål och når fram till alla i organisationen.
 • Strategier för att bygga det vinnande teamet.
 • Hur du lyckas överträffa förväntningar

Missa inte en energifylld, berörande föreläsning som garanterat ger er en ny kickstart till framgångsrik förändring.

Boka
Frida Boisen Lyckas med det nya arbetslivet

LYCKAS MED DET NYA ARBETSLIVET
– Så skapar du tillit, arbetsglädje och mod

I en tid som är allt mer föränderlig och oförutsägbar ökar kraven på att vi ständigt hittar nya sätt att driva förändring. Hur får du en modig organisation som vågar ta steget? Hur skapar du en positiv kultur med ett nytt ledarskap, som boostar det hållbara ledarskapet, tillit, arbetsglädje och mod? Det är dags att hitta nycklarna till din organisations nya DNA – det nya arbetslivet!

Frida Boisen berättar hur du som ansvarig för förändringen kan värna om att hitta ett hållbart sätt att jobba tillsammans. Med nya sätt att kommunicera och samarbeta, så att alla utvecklas, mår bra och når nya framgångar.

DU FÅR MED DIG:

 • Nycklarna till det nya arbetslivet! Så lyckas du med loket till framgångståget: morgondagens lärande, organisation och kultur.
 • Fast forward – så skrotar du en ineffektiva möten för gott!
 • Så hittar du ORK – nycklarna till glädje och välmående i ert nya arbetsliv!

Boka Fridas workshop för att ge företaget en superstart på er kulturresa.

Boka

TALK TO THE HEART
– Nycklarna till framgångsrik kommunikation

Så hur leder vi i en tid av ständig förändring? Hur kommunicerar vi i en tid där allt går fortare?

Den prisbelönta mediepersonligheten, författaren och entreprenören Frida Boisen bjuder på nya insikter, och ögonöppnande övningar om hur du kan hitta nycklarna till kommunikation som bygger tillit och engagemang. I föränderliga tider sätt vår kommunikationsförmåga på prov. Med rätt kommunikation kan vi vända utmanande förändring till att bygga stark tillit och få företagskulturen att blomstra. Så hur lyckas vi med kommunikationen  i en tid där mod blir allt viktigare?

DU FÅR MED DIG:

 • Tipsen till hur ORK kan göra all skillnad för att bygga arbetsglädjen, sänka stress och boosta samhörigheten i din grupp, och med dina kunder.
 • Få nycklarna till hur du väcker engagemang. Hur du får  kunden att få från kund – till att bli en ambassadör och del av ditt community.
 • Talk to the Heart. Kommunikation som går rätt in i hjärtat. Världsmästarens bästa tips! Så gör du.
Boka
Frida Boisen Digital Passion

DIGITAL SUCCÉ
– Så lyckas du med sociala medier

Hur gör du på bästa sätt för att använda AI och kombinera med din egen storytelling för att nå ut och göra Digital succé?

Världsmästaren i sociala medier som valts ut av LinkedIn som en av topp 100 rösterna i Europa av 56 miljoner användare talar om hur DU når ut till miljoner och når igenom bruset.

I en underhållande, energirik och superinspirerande föreläsning får du massor av effektiva tips du kan implementera direkt, som verkligen kan lyfta DIN sociala mediestrategi och boosta din business och ditt varumärke direkt.

Att hålla sig uppdaterad är avgörande både för företag och individer som vill vara relevanta och nå sina målgrupper på ett effektivt sätt!

DU FÅR MED DIG:

 • Vad är ChatGPT och hur kan ni använda det för att boosta er era affärer?
 • Hur du når ut med ditt budskap på sociala medier
 • Lär dig om storytelling och intertelling på sociala medier
 • Så fungerar social selling och här är tipsen du behöver för att boosta din business
 • Nycklarna till hur just NI kan lyckas med ER sociala mediestrategi
Boka
Frida Boisen Våga Våga

VÅGA VÅGA
– Så lyckas du med framgångsrik förändring

Du vet att du borde, prova nytt, våga nytt. Ändå tvekar vi och landar allt för ofta i långsamhetens trygga träsk. Frida bjuder på sina bästa tips ur nya boken VÅGA VÅGA – Så får du livet du vill ha. Man måste våga för att lyckas men allt för ofta så prioriterar vi bort våra mål och drömmar. I denna föreläsning kommer Frida inta bara ge dig praktiska tips, utan även inspirera dig till hur du kan bli så mycket mer framgångsrik i att gå från idé till verklighet.

DU FÅR MED DIG:

 • Effektiva tips för att göra idéer till verklighet
 • Hitta en hållbar väg som fungerar så att förändringen verkligen blir av
 • Transformatorn – en effektiv modell för att leda sig själv och andra
 • Nycklarna till att överkomma dina rädslor och våga mer

Missa inte den här underhållande, energirika, berörande och insiktsfulla föreläsningen med nya insikter och exempel från ledande forskning inom framgångsrik förändringsledning.

Boka
Frida Boisen Föreläsning om näthat

NÄTHAT, NÄTHOT & ÖVERGREPP
– Följ med Trolljägaren in i nätets mörker

Idag lägger svensken tre timmar på sociala medier varje dag. Det har blivit ett andra hem, en parallell värld och våra barns ungdomsgård. Sociala medier har gett oss nya möjligheter att mötas, men tyvärr tar hatare och brottslingar chansen att begå brott på nätet. Risken att bli dömd är minimal – 96 procent av hot och hat som anmäls läggs ner av polis eller åklagare innan rättegång. Trots bevis. I den här föresläsningen berättar Frida om nätpedofiler, trollfabriker och nättroll som systematiskt hotar, hatar och trakasserar människor – oftast utan någon som helst påföljd.

DU FÅR MED DIG:

 • Vad är det som gäller, vad säger lagen?
 • Vad sker i verkligheten?
 • Vad gör polisen, skolan, rättsväsendet, föräldrar?
 • Hur kan vi tillsammans förebygga och stoppa hat och hot på nätet.
Boka
Bok-berätta-aldrig-det-här-frida-boisen

BERÄTTA ALDRIG DET HÄR
– Baserat på Fridas egna historia

Frida berättar sin historia om när hennes mamma tar sitt liv och i sitt avskedsbrev skriver till Frida: ”Nu fick du som du ville”. Frida berättar ärligt om det allra svåraste och ger oss verktyg om hur vi kan rädda liv med våra ord. En stark, personlig resa, genom skam och skuld men också hopp. Fler än 150 000 människor går med självmordstankar i Sverige. På arbetsplatser, i skolor och i familjer. Var sjätte timme tar någon sitt liv. Okunskapen är stor och vi behöver kunskap för att kunna agera.

DU FÅR MED DIG:

 • En blandning av forskning och egna erfarenheter
 • Livsviktiga redskap och verktyg för att rädda liv
 • Hur vi tillsammans kan förändra och stoppa tystnaden
 • Bli bättre på att möta våra medmänniskor, våga fråga, våga rädda liv

Boken Berätta aldrig det här finns att köpa här. Boken vann Suicide Zeros hederspris 2021.

Vill du lyssna på när Frida pratar om psykisk hälsa? Lyssna på hennes podd här

Boka
du-ar-inte-langre-min-dotter-bok-2-frida-boisen

DU ÄR INTE LÄNGRE MIN DOTTER
– En föreläsning baserad på Fridas egna historia

Frida berättar om sina egna erfarenheter av att bli förnekad som barn och om en uppväxt kantad av våld, missbruk och övergrepp. Men den skildrar också ett barns oförtrutna sökande efter kärlek och vikten av att aldrig ge upp. Ett av tio barn i Sverige blir utsatta för våld i hemmet och Frida var som barn an av dem. I denna fängslande berättelse delar Frida med sig av hennes egna vittnesmål som barn och hur hon har kunnat förlåta.

DU FÅR MED DIG:

 • En blandning av forskning och egna erfarenheter
 • Redskap hur du också kan förlåta
 • Hur vi tillsammans kan förändra och stoppa tystnaden
 • Bli bättre på att hjälpa våra medmänniskor, men också oss själva

Vill du höra Frida berätta om psykisk ohälsa? Lyssna på hennes podd här.

Boka
frida-boisen-wisory-team-partner

PERSONLIG RÅDGIVNING

Vill du fördjupa dina kunskaper och få skräddarsydd coaching för maximera din personliga utveckling?

Boka personlig rådgivning med mig, inom ämnen som digitalisering, sociala medier, PR & media, varumärkesbyggande, presentationsteknik, jämställdhet och hållbar förändring. I samtal med mig så delar jag med mig av mina absolut bästa tips. Som före detta VD på Bonnier Magazines & Brands, chefredaktör för på en av landets största redaktioner, prisad som världsmästare i sociala medier, årets kvinnliga entreprenör och bästsäljande författare kan jag hjälpa dig med vad du än vill åstadkomma. Vill du ha min hjälp, tveka inte att höra av dig!

Kontakta mig

Är du intresserad av att boka en föreläsning? Nedan finner du massor av inspirerande föreläsningar som jag erbjuder. Vill du kombinera 2 föreläsningar? Eller har du några andra önskemål eller tankar? Inga problem, hör av dig så kommer vi fram till en bra lösning tillsammans!

Hör av dig till: ebba@fridaboisen.se

AXPLOCK AV BILDER FRÅN LYCKADE EVENT MED FRIDA

FRIDA KORAD TILL SVERIGES TOPP 100 POPULÄRASTE FÖRELÄSARE 5 ÅR I RAD

Få talare och moderatorer i Sverige har fått den stora äran att motta EventEffects utmärkelse för Sveriges topp 100 mest populära talare och moderatorer fem år i rad. Frida Boisen är en av dessa få. Välj ett vinnande kort som alltid levererar. Välkommen med din förfrågan! 

URVAL AV FANTASTISKA EVENT DÄR FRIDA TALAT ELLER MODERERAT

 • Administratörskongressen, Svenska Mässan
 • Affärsdagen, KPMG
 • Almedalsveckan, Meta/Facebook
 • Be the beat Festival, Tele 2 Arena
 • Digitalakademin, Google
 • European International News Media Conference, Budapest
 • Framtidsgalan, Oscarsteatern
 • Fujitsu World Tour, Kistamässan
 • Global Media Awards, INMA, Washington DC
 • Innovation Forum, Clarion Hotel Sign
 • International News Congress – INMA, Washington DC
 • Mindler Talks, digital programserie
 • Modern CX, Berns
 • Mälardalsrådet, Örebro Congress Center
 • Nordic Retail Summit, Waterfront building
 • Nätängeln gala, Nalen Stockholm
 • Offentliga rummet, SKR, Sundsvall
 • Passion HR, DN, Rival
 • Publikom, Stockholm
 • Skill up Sweden, Microsoft
 • Studio Blågult, SvFF, Friends Arena
 • Terrific Tuesdays, Globen
 • Terrific Tuesdays, Tele 2 Arena
 • Terrific Tuesdays, Friends Arena
 • Tidskriftsgalan, Annexet
 • Tillsynsform, Nalen
 • World Anti-Bullying Forum, Waterfront building
 • Årets VD – At Six

… och många många fler event

topp 100 2018
topp100-emblem-2019-medium
topp 100
topp 100 2021
topp 100 2022

UTMÄRKELSER OCH PRISER FRIDA MOTTAGIT

Frida är en av våra mest prisade talare och moderatorer. Hon har mottagit såväl tv-priset Kristallen som programledare för Trolljägarna, som Årets kvinnliga entreprenör, Årets digitala superprofil, Suicide Zeros hederspris för boken ”Berätta aldrig det här” och världsmästarpriset i sociala medier. Bara för att nämna något. Med Frida får du en otroligt meriterad talare och moderator på scen. Boka här!

friends-ambassador-frida-boisen-utmarkelser-ny
Friends 2022
arets-natangel-mysafety-frida-boisen-utmarkelser-ny
My Safety 2021
SUICIDE-zero-hederspris-2021-ny
Suicide Zero 2021
kristallen-basta-samhalls-faktaprogram-frida-boisen-utmarkelser-ny
Kristallen 2020
arets-kvinnliga-entreprenor-directselling-frida-boisen-utmarkelser
Direct Selling Sweden 2019
consid-arets-digitala-influencer-2019-ny
Considgalan 2019
fn-fornundets-stafettpinne-frida-boisen-logo
FN-förbundets stafettpinne 2019
arets-branschpersonlighet-frida-boisen-logo-
Stockholm Media Week 2017
arets-digitala-superprofil-frida-boisen-utmarkelser-ny
Hammer & Hanborg 2016
resume-årets-superkommunikatör-ny
Resumé 2016
inma-best-use-social-media-frida-boisen-utmarkelser-ny
Global INMA Awards, San Francisco 2016
arets-maktigaste-mama-frida-boisen-utmarkelser-ny
Tidningen Mama 2015
makthavare-tidningen-fokus-frida-boisen-utmarkelser-ny
Tidningen Fokus 2014

SAGT OM FRIDA

Frida Boisen
”Tack för en fantastisk föreläsning som jag kommer ha med mig resten av livet”

Bengt Svensson, Försäljningschef på Nordic Waterproofing AB

Frida Boisen
”Frida skapar en sådan energi i rummet att ingen går därifrån oberörd. Har fått möjlighet att lyssna till Frida både som föreläsare och moderator och hon får med såväl publik som talare på scen att slappna av och delta på ett unikt sätt. Alltid engagerad och positiv vilket gör det roligt att vända sig till henne för ett event”

Johanna Björnsund, Consid

Frida Boisen
”Frida är ett fullblodsproffs. Kompetent och inspirerande. En grym föreläsning! Jag blir lika glad och inspirerade varje gång jag träffar henne och min känsla delades av alla andra som lyssnade på Frida igår”

Arturo Arques, Swedbank

Frida Boisen
”Strålande superpeppföreläsning och mycket professionellt och trevligt bemötande ö h t från Frida (uppskattas mkt av oss arrangörer). Enormt uppskattat bland våra besökare – vilket märktes inte minst på alla selfies med Frida! Så: Stort tack!”

Maria Wiberg, Stockholmsmarknader

Frida Boisen
”Mycket engagerande! Frida har publiken i sin hand från första stund och lyckas med att vara proffsig, rolig och samtidigt personlig på ett fantastiskt vis. Fridas framträdande motsvarade publikens förväntningar och responsen efteråt har varit överväldigande bra!”

Marianne Nilsson, Region Värmland

Frida Boisen
”Om ni har möjlighet att lyssna till Frida Boisen så gör det! Underbar dragning av liksasinnad, inspirerande och grymt duktig digital stjärna! Tack!”

Thérèse Lundquist, Bergendahls

Frida Boisen
”Alltså…vilken performance! Sååå sanslöst bra du är på att trollbinda en publik! Retoriskt fulländad o den där inspirerande energin som man bara rycks med i! Blev uppriktigt smittad av din eufori! Tack!”

Annika Jankell

KONTAKTA NÅGON AV OSS FÖR ATT BOKA EN FÖRELÄSNING

Ebba Holmqvist
E-post: ebba@fridaboisen.se
Telefon: 070 – 667 11 24

Frida Boisen
E-post: frida@fridaboisen.se