frida_boisen_topp 100 2022
frida boisen topp 100 2022

FÖRELÄSNINGAR

Jag brinner för berättande som berör, och berättande som förändrar världen till det bättre. Nyligen blev jag för femte året i rad utsedd till en av Sveriges topp 100 bästa föreläsare. I utvärderingar brukar kunder säga att jag har en unik förmåga att engagera publiken, sprudla av positiv energi, tala så det känns och bjuda på kloka insikter på ett underhållande vis. Hör av dig med din förfrågan! Jag älskar att skräddarsy något som passar just dina behov. Svenska eller engelska? Jag är lika bekväm med båda språk.

 • VÅGA VÅGA – FRAMGÅNGSRIK FÖRÄNDRING

 • LYCKAS MED NYA ARBETSLIVET

 • DIGITAL SUCCÉ

 • FRAMGÅNGSRIK KOMMUNIKATION

 • CHANGEONOMICS

 • NÄTHAT, NÄTHOT, ÖVERGREPP

 • BERÄTTA ALDRIG DET HÄR

Se alla föreläsningar
BOKA

MODERATOR

Jag älskar att programleda såväl tv-program som kongresser och event. Oavsett om du har bokat någon av Sveriges största arenor eller anordnar en näringslivsdag eller branschdag, så kommer jag att göra ALLT för att ditt event blir en succé.

Med mig vid rodret för ditt program eller event får du en Kristallenprisad programledare, som jobbat som chefredaktör på några av Sveriges största redaktioner och som lett event på Sveriges största arenor. Jag är påläst, orädd, förberedd, bra på att improvisera, sprakar av positiv energi och är bra på att få såväl stjärnor på scen och publiken att bjuda på det lilla extra, vara aktiva och ha det riktigt roligt. Många kunder brukar säga att min superkraft är att lyfta intressanta, relevanta frågor och öppna upp för resonemang. Jag brukar få höra att jag verkligen engagerar publiken och för att jag vågar ställa intressanta frågor som väcker diskussion. Jag bidrar med energi, idéer, ett stort nätverk, passion och delaktighet.

Mer om mig som Moderator
BOKA

AFFÄRSRÅDGIVNING

Förutom mitt eget berättande hjälper jag såväl företagsledningar på global nivå, några av Sveriges största företag och ledande kreatörer, med PR, sociala medier, teamwork i ledningsgrupper, förändringsarbete och varumärkespositionering.

Vill du också ha min hjälp? Varje år väljer jag några få företag, ledare och varumärken jag jobbar närmare med, för att exempelvis  jobba med tillit inom ledningsgrupper, kommunikation, PR eller sociala medier-strategi.

Jag har jobbat som vice VD på Bonnier Magazines & Brands, varit chefredaktör för några av landets största redaktioner, jobbat som digital chef på Bonnier, och har en stor erfarenhet av att leda förändringsarbete. Jag är prisad som Årets digitala ledare, årets kvinnliga entreprenör för att nämna något, och är just nu utvald som en av hundra toppkreatörer i Europa av Linkedin att delta i deras kreativa program. Vill du min hjälp? Hör av dig!

Boka rådgivning idag
Hör av dig till mig

AKTUELL MED

bok-vaga-vaga-frida-boisen-2021

Ny bok och föreläsning: VÅGA VÅGA
– Fem nycklar till framgångsrik förändring

 • Effektiva tips för att göra idéer till verklighet
 • Hitta en hållbar väg som fungerar så att förändringen verkligen blir av
 • Transformatorn – en effektiv modell för att leda sig själv och andra
 • Nycklarna till att överkomma dina rädslor och våga mer

En underhållande, innehållsrik och berörande föreläsning fullspäckad med energi, inspiration och insikter från ledande forskning inom framgångsrik förändringsledning. Boka den för dig och ditt företag och se till att förändringen blir av.

BOKA FÖRELÄSNING
Frida Boisen Sveriges populäraste föreläsare eventeffect-2022

Frida Boisen utsedd till Topp100 – Sveriges populäraste föreläsare och moderatorer 2022

Listan är framtagen av den oberoende nyhetssajten Eventeffect med ambitionen att inspirera och underlätta för dig som ska boka talare till ditt event eller din konferens. De lyfter fram fakta om varje föreläsares popularitet och specialområden och låter två köpande kunder ge referenser.

Se alla föreläsningar
Mer om mig som Moderator
Kristallen vinnare Frida Boisen TV3 Trolljägarna

Vinnare av Kristallens TV-pris för Årets fakta och samhällsprogram med Trolljägarna för Tv3

I Trolljägarna söker programledarna Frida Boisen och Robert Aschberg upp nättroll och konfronterar dem. Varför hatar och hotar nättroll andra människor, i skydd av anonymitet? Programmet lyfter ett stort samhällsproblem och har prisats med tv-priset Kristallen. Frida föreläser också om hot och hat på nätet. Är du intresserad av att Frida ska tala på ert event, eller på er skola? Hör av er!

Lyxfällan Frida Boisen TV3

Programledare i Lyxfällan i TV3

Lyxfällan är ett svenskt reality- och livsstilsprogram som sänds i TV3 och på Viafree. Programmet lyfter fram köpberoende personer och familjer som överkonsumerar. Något som har blivit allt vanligare i dagens konsumtionssamhälle när konsumtion har blivit något som ska ge uttryck för vem man är. De medverkande som har hamnat i lyxfällan får hjälp att hantera sin ekonomiska situation och lägga upp plan för framtiden.

– Jag är så stolt och glad över att programleda Lyxfällan, ett otroligt viktigt och folkbildande samhällsprogram som verkligen gör skillnad och hjälper så många människor att få en avgörande nystart i livet, säger Frida Boisen.

TV-PROGRAM DÄR FRIDA MEDVERKAR

tv3-LYXFALLAN

LYXFÄLLAN TV 3

tv3-efterlyst

EFTERLYST TV 3

tv4-hjulet

HJULET TV 4

tv4-nyhetsmorgon-program

NYHETSMORGON TV 4

trolljagarna-tv3

TROLLJÄGARNA TV 3

discovery+-har-bor-jag

HÄR BOR JAG DISCOVERY +

tv4-postkodmiljonaren

POSTKODMILJONÄREN TV 4

svt-gokvall-program Go kväll SVT

GOKVÄLL  SVT

svt-motet

MÖTET SVT

debatt-2013

DEBATT SVT

malou-efter-10-frida-boisen

MALOU TV 4

svt-fraga-doktorn-program

FRÅGA DOKTORN SVT

TV-PROGRAM-LOGO-tv4-efter5-

EFTER FEM, TV 4

TV-PROGRAM-LOGO-svt-morgon

MORGONSTUDION SVT

frida-boisen-ambassador-friends-2022

Ambassadör för Friends

Frida Boisen brinner för berättande som berör, det märks i allt hon gör. Hennes böcker, föreläsningar, krönikor, evenemang och tv-program. Hennes entusiasm och positiva energi inspirerar till att skapa en hållbar förändring och motverka näthat och näthot i digitala medier.  Hon är en viktig ambassadör för Friends i arbetet mot mobbning.

– Jag vill engagera mig i kampen mot mobbning för att våra barn är det finaste och viktigaste vi har. För mig finns det ingen viktigare samhällsfråga än att vi gör allt för att de ska känna sig trygga, älskade och viktiga, säger Frida.

Boka Fridas Friends-föreläsning
se-videon-svart-gul

UTMÄRKELSER

friends-ambassador-frida-boisen-utmarkelser-ny
Friends 2022
arets-natangel-mysafety-frida-boisen-utmarkelser-ny
My Safety 2021
SUICIDE-zero-hederspris-2021-ny
Suicide Zero 2021
kristallen-basta-samhalls-faktaprogram-frida-boisen-utmarkelser-ny
Kristallen 2020
consid-arets-digitala-influencer-2019-ny
Considgalan 2019
arets-kvinnliga-entreprenor-directselling-frida-boisen-utmarkelser
Direct Selling Sweden 2019
arets-branschpersonlighet-frida-boisen-logo-
Stockholm Media Week 2017
arets-digitala-superprofil-frida-boisen-utmarkelser-ny
Hammer & Hanborg 2016
resume-årets-superkommunikatör-ny
Resumé 2016
inma-best-use-social-media-frida-boisen-utmarkelser-ny
Global INMA Awards, San Francisco 2016
arets-maktigaste-mama-frida-boisen-utmarkelser-ny
Tidningen Mama 2015
makthavare-tidningen-fokus-frida-boisen-utmarkelser-ny
Tidningen Fokus 2014
topp 100 2018
topp100-emblem-2019-medium
topp 100
topp 100 2021
topp 100 2022

BÖCKER – DIGITAL SUCCÉ OCH DIGITAL PASSION

frida-boisen-bocker

Här får du nycklarna till att lyckas i sociala medier

Böckerna är sprängfyllda med tips om hur du tränger igenom bruset, får en miljonpublik, driver trafik, bygger varumärke, väcker debatt, lyckas med influencer marketing och rekordökar din vinst. Oavsett om du är fattig eller rik, ung eller gammal, egenföretagare eller lärare, bor på landsbygden eller i stan, så kan du sätta agendan och få miljoner att lyssna på ditt budskap.

Med hjälp av Fridas böcker kan alla som vill göra sig hörda.

Köp böckerna här

UPPDRAGSGIVARE

loggor-kunder-partners-FM
loggor-kunder-partners-svh
loggor-kunder-partners-karolinska
loggor-kunder-partners-meta
loggor-kunder-partners-google
loggor-kunder-partners-lansforsakringar
loggor-kunder-partners-microsoft
loggor-kunder-partners-friends
loggor-kunder-partners-svff
loggor-kunder-partners-swedbank
loggor-kunder-partners-seb
loggor-kunder-partners-handelsbanken

DELÄGARE / PARTNER / GRUNDARE

Frida Boisen är en av grundarna av Talarnas – Sveriges mest hållbara talarförmedling

Talarnas är den enda talarförmedlingen som drivs och ägs av några av Sveriges bästa talare. Talarnas erbjuder talare, föreläsare, moderatorer, konferencier och komiker som är kvalitetssäkrade som garanterar att du får rätt kompetens. När du bokar en talare, föreläsare eller moderator via talarnas så ger du samtidigt bidrag till ungdomars utbildning och trygghet i Kenya. De arbetar i linje med FNs globala mål för hållbarhet.

Läs mer om Talarnas
frida-boisen-talk-to-the-heart-grundare-kommunikationsbyra

Frida driver PR-byrån Talk To The Heart tillsammans med Lars Johansson

Både Lars och Frida har jobbat på de största mediehusen i Sverige och vet hur man gör för att med kraft nå ut på samtliga plattformar. Tillsammans har de en unik förmåga att identifiera vad som behövs för att slå igenom mediebruset och vet hur man ska hantera media – både i med- och motgång.

– På Talk to the Heart brinner vi för att lyfta berättelser som gör världen lite bättre. Oavsett om det handlar om att krossa stigmat kring psykisk ohälsa, lyfta det livslånga lärandet, berätta om hur hållbart mode tar steg i rätt riktning, hjälpa offentliga verksamheter att nå ut med sin samhällskommunikation eller lyfta författarskap som ger viktiga perspektiv på vår värld just nu, säger Frida Boisen.

Besök Talk To The Heart
frida-boisen-wisory-team-partner

Frida är delägare och rådgivare hos Wisory som erbjuder affärs- och ledarskapsrådgivning

Med noggrant utvalda rådgivare och ledares kunskaper och erfarenheter erbjuds personliga videomöten som anpassas efter varje deltagares unika situation. Wisory ger direkt tillgång till expertis inom ett stort urval av områden.

Frida är delägare i bolaget och en av rådgivarna i teamet.

Läs mer om Wisory
En urkraft…! En urkraft, som syns och hörs. Som passionerat pratar om det nya digitala landskapet utan att för den skull tappa fokus på affären. Driver med mod, hjärta och hjärna både publicistiskt innehåll, försäljning, branschen i stort och samhällsfrågor. En urkraft som behövs i dagens medielandskap – fullt av motsättningar och ytterligheter.
StockholmMediaAward

INSTAGRAM

Bokmässan 2022! ✨🤗📚✨ Idag firar jag födelsedag med finaldag! 🎉🎉🎉
Tack alla underbara läsare för alla fantastiska möten! (Berätta aldrig det här tog slut som inbunden redan vid 11 igår, men det finns fortfarande Du är inte längre min dotter och Våga Våga kvar! ✨🤗✨ Tack alla författarkollegor, förlag och agenturer för mys! Hoppas vi ses idag i Sveriges radio P1 kl 11 på scen F1 eller vid boksignering vid 12.30 i Bookmarks monter. Nu kör vi! 🎉🎉🎉🎉🎉
Kom och säg grattis och hej! Och ta med en signerad bok hem! Kram alla!! ✨🤗✨
...

5204 28

Så tacksam att få njuta en lyxig Bokmässanlunch vid Chef’s Table med fyra författarvänner jag beundrar!
Ni är fantastiska! ✨💖✨
Läs dem!
@carinanunstedt @zeinaskitchen @vivecasten @authorcamillasten
#bokmässan #författare #authorlife #
...

5295 12

Vi ses väl på Bokmässan? ✨🤗✨
Kom och prata med mig! Jag signerar böcker för fullt! Otroliga priser (i Bookmarks monter tredje boken på köpet. 100 kr för inbundna, 50 för pocket! Och i Mondials monter är Våga våga nära 100-lappen billigare än i butik).
Slå till och köp till hela släkten och alla du känner! 😊
Böcker som ibland förändrar livet!
Välkommen! Hoppas att vi ses!
#bokmässan #älskaböcker #bookstagram
...

5109 10

Ja!!! Jag älskar böcker! ✨📚✨
Och såklart kommer jag till Bokmässan! (Hoppas vi ses i Bookmarks monter & Mondials monter. Eller på K2-scenen 13.15 på lördag.)
Men nu vill jag veta, apropå Bokmässan: Vilken bok vill du rekommendera just nu?
❤️📚🤗
En bok du alltid älskat, en bok som du återkommer till eller en alldeles ny upptäckt! Fire away!
#bokmässan #books #readmorebooks #bookstagram
...

5422 42

Så härligt gig i Helsingborg ikväll! Om ORK och nycklarna till att lyckas med kommunikation tillsammans med kunden. ❤️🤗🌟
Tack för ikväll älskade publik! ❤️🙏🤗🌟👏
Trött och lycklig på väg hem. 🙏
#talare #ork #kommunikation
...

5189 12

Gå och rösta! Det är grunden för vår demokrati. ❤️✊️
Jag hade tårar i ögonen när jag gick ut ur vallokalen. Det känns så viktigt.
För mig är det otänkbart att rösta fram ett regeringsalternativ som krokar arm med SD.
För mig är det självklart att rösta på en regering som står för medmänsklighet.
Kom igen Sverige!
Gå och rösta. ❤️✊️
...

5867 37

Var fjärde timme tar en människa sitt liv i Sverige. Självmord kryper allt längre ner i åldrarna. Barn som tar sina liv. Föräldrar. Far- och morföräldrar. Syskon. Kollegor. Vår familj. Våra vänner. Våra älskade. Helt i onödan. Vi måste göra allt, för att krossa tystnaden kring sjäjvmord och självmordstankar.
Våga fråga, våga lyssna, våga agera.
Min mamma Rosita hade förmodligen varit i livet idag. Om jag haft bättre kunskap, bättre verktyg. Det är för sent att hjälpa min mamma. Och det gör fruktansvärt ont. Men det finns så många andra som behöver hjälp just nu. Nu på lördag är det suicidpreventiva dagen. Kom till ljusmanifestation med @suicidezero nu på lördag kl 18. Och för dig som vill lära än mer, modererar jag ett program i @spes_riksforbund regi kl 14-16.30 på @theparkco
Hoppas att vi ses. Tillsammans kan vi rädda liv. ❤️✊️🔥
#suicidezero #suicidpreventivadagen #berättaaldrigdethär
...

5269 11

Sjunger för moster och tar farväl. Några av stroferna ur Stad i ljus. Några lite darriga. Försöker att inte gråta, utan bara tänka hopp. Och tacksamhet.
🥲❤️
Så fin text. Så fin melodi. Den enda av Melodifestivalens alla bidrag, som blivit en psalm.
Tack Py Bäckman, som skapat denna underbara sång.
...

8919 252