FÖRELÄSNING

VÅGA VÅGA

– Så lyckas du med framgångsrik förändring

Du vet att du borde, prova nytt, våga nytt. Ändå tvekar vi och landar allt för ofta i långsamhetens trygga träsk. Frida bjuder på sina bästa tips ur nya boken VÅGA VÅGA. För att inspirera dig till hur du kan bli så mycket mer framgångsrik i att gå från idé till verklighet.

DU FÅR MED DIG:

  • Senaste forskningen om hemligheten bakom framgångsrika team som vågar förändring
  • Effektiva kommunikationstips som bygger tillit – och gör idéer till verklighet
  • En otroligt underhållande föreläsning med mycket igenkänning, skratt och energi
  • Nycklarna till att överkomma dina rädslor och våga mer

Missa inte den här underhållande, energirika, berörande och insiktsfulla föreläsningen med nya insikter och exempel från ledande forskning inom framgångsrik förändringsledning.

BOKA

Skicka din bokningsförfrågan till Ebba@fridaboisen.se

Frida Boisen Våga Våga

Beställ boken i samband med föreläsningen

Du kan beställa signerade exemplar av boken i samband med föreläsningen

Boken ”Våga våga – Så får du livet du vill ha” bjuder på över 200 inspirerande tips och råd, effektiva övningar och nya, unika metoder som hjälper dig att formulera dina drömmar, sätta strategin och staka ut vägen framåt, och gå från ord till handling. Och våga ta kontrollen och få livet du vill ha.

bok Våga Våga
Frida Boisen

”Frida skapar en sådan energi i rummet att ingen går därifrån oberörd. Har fått möjlighet att lyssna till Frida både som föreläsare och moderator och hon får med såväl publik som talare på scen att slappna av och delta på ett unikt sätt. Alltid engagerad och positiv vilket gör det roligt att vända sig till henne för ett event”

Johanna Björnsund, Consid

Frida Boisen

”Frida är ett fullblodsproffs. Kompetent och inspirerande. En grym föreläsning! Jag blir lika glad och inspirerade varje gång jag träffar henne och min känsla delades av alla andra som lyssnade på Frida igår”

Arturo Arques, Swedbank

Frida Boisen

”Mycket engagerande! Frida har publiken i sin hand från första stund och lyckas med att vara proffsig, rolig och samtidigt personlig på ett fantastiskt vis. Fridas framträdande motsvarade publikens förväntningar och responsen efteråt har varit överväldigande bra!”

Marianne Nilsson, Region Värmland

topp 100 2018
topp100-emblem-2019-medium
topp 100
topp 100 2021
topp 100 2022