FÖRELÄSNING

TALK TO THE HEART

– Nycklarna till framgångsrik kommunikation

Så hur leder vi i en tid av ständig förändring? Hur kommunicerar vi i en tid där allt går fortare? Prisbelönta mediepersonligheten, författaren och entreprenören Frida Boisen bjuder på nya insikter, och ögonöppnande övningar om hur du kan hitta nycklarna till kommunikation som bygger tillit och engagemang. Som vi behöver i en tid där mod blir allt viktigare.

DU FÅR MED DIG:

  • Tipsen till hur ORK kan göra all skillnad för att bygga arbetsglädjen, sänka stress och boosta samhörigheten i din grupp, och med dina kunder.
  • Få nycklarna till hur du väcker engagemang. Hur du får  kunden att få från kund – till att bli en ambassadör och del av ditt community.
  • Talk to the Heart. Kommunikation som går rätt in i hjärtat. Världsmästarens bästa tips! Så gör du.

BOKA

Skicka din bokningsförfrågan till Ebba@fridaboisen.se

SAGT OM FRIDA

Frida Boisen

”Frida skapar en sådan energi i rummet att ingen går därifrån oberörd. Har fått möjlighet att lyssna till Frida både som föreläsare och moderator och hon får med såväl publik som talare på scen att slappna av och delta på ett unikt sätt. Alltid engagerad och positiv vilket gör det roligt att vända sig till henne för ett event”

Johanna Björnsund, Consid

Frida Boisen

”Mycket engagerande! Frida har publiken i sin hand från första stund och lyckas med att vara proffsig, rolig och samtidigt personlig på ett fantastiskt vis. Fridas framträdande motsvarade publikens förväntningar och responsen efteråt har varit överväldigande bra!”

Marianne Nilsson, Region Värmland

Frida Boisen

”Alltså…vilken performance! Sååå sanslöst bra du är på att trollbinda en publik! Retoriskt fulländad o den där inspirerande energin som man bara rycks med i! Blev uppriktigt smittad av din eufori! Tack!”

Annika Jankell

topp 100 2018
topp100-emblem-2019-medium
topp 100
topp 100 2021
topp 100 2022