FÖRELÄSNING

Frida Boisen Lyckas med det nya arbetslivet

LYCKAS MED DET NYA ARBETSLIVET

– Så skapar du tillit, arbetsglädje och mod

I en tid som är allt mer föränderlig och oförutsägbar ökar kraven på att vi ständigt hittar nya sätt att driva förändring. Hur får du en modig organisation som vågar ta steget? Hur skapar du en positiv kultur med ett nytt ledarskap, som boostar det hållbara ledarskapet, tillit, arbetsglädje och mod? Det är dags att hitta nycklarna till din organisations nya DNA – det nya arbetslivet!

Frida Boisen berättar hur du som ansvarig för förändringen kan värna om att hitta ett hållbart sätt att jobba tillsammans. Med nya sätt att kommunicera och samarbeta, så att alla utvecklas, mår bra och når nya framgångar.

DU FÅR MED DIG:

  • Nycklarna till det nya arbetslivet! Så lyckas du med loket till framgångståget: morgondagens lärande, organisation och kultur.
  • Fast forward – så skrotar du en ineffektiva möten för gott!
  • Så hittar du ORK – nycklarna till glädje och välmående i ert nya arbetsliv!

Boka Fridas workshop för att ge företaget en superstart på er kulturresa.

BOKA

Skicka din bokningsförfrågan till Ebba@fridaboisen.se

topp 100 2018
topp100-emblem-2019-medium
topp 100
topp 100 2021
topp 100 2022
Frida Boisen

”Frida skapar en sådan energi i rummet att ingen går därifrån oberörd. Har fått möjlighet att lyssna till Frida både som föreläsare och moderator och hon får med såväl publik som talare på scen att slappna av och delta på ett unikt sätt. Alltid engagerad och positiv vilket gör det roligt att vända sig till henne för ett event”

Johanna Björnsund, Consid

Frida Boisen

”Frida är ett fullblodsproffs. Kompetent och inspirerande. En grym föreläsning! Jag blir lika glad och inspirerade varje gång jag träffar henne och min känsla delades av alla andra som lyssnade på Frida igår”

Arturo Arques, Swedbank

Frida Boisen

”Mycket engagerande! Frida har publiken i sin hand från första stund och lyckas med att vara proffsig, rolig och samtidigt personlig på ett fantastiskt vis. Fridas framträdande motsvarade publikens förväntningar och responsen efteråt har varit överväldigande bra!”

Marianne Nilsson, Region Värmland