FÖRELÄSNING

portrait-action-nu-frida-boisen

Action nu!

– Vänd utmanande förändring till framgång

Energikris, klimatkris, lågkonjunktur, förändrade kundbeteenden. I utmanande tider prövas vårt ledarskap. Vi vet att vi måste förändra, vårt erbjudande och med det vårt sätt att jobb. Vi vet att vi måste agera nu och våga nytt. Så hur gör du för att stärka ett hållbart ledarskap där ständig förändring är det nya normala? Hur skapar du en kultur där alla på riktigt tar ansvar och känner stolthet? Där din kommunikation får tilliten att blomstra? Där motivation, respekt och arbetsglädje blir värderingar som alla brinner för? Varje dag.

Prisade författaren, rådgivaren och föreläsaren Frida Boisen, som lett några av Sveriges största mediehus, och idag coachar ledningsgrupper från hela världen, bjuder på sina senaste insikter, effektiva tips och tankeväckande workshop-övningar som förändrat företagsledningar och företag i grunden.

DU FÅR MED DIG:

  • Så får du tilliten att gå från okej till outstanding i ditt företag
  • Så får du ditt team att hitta möjligheterna i utmanande tider
  • Nycklarna till transformatorn – så får du värderingar att omsättas i action
  • Kraften I ORK – och hur du kan slipa din feedback till perfektion

Missa inte den här underhållande, energisprakande, berörande och insiktsfulla nätverksdagen med nya insikter och exempel från ledande forskning inom framgångsrik förändringsledning och ovärderliga tips från en av Sveriges ledande förändrings- och kommunikationsexperter.

BOKA

Skicka din bokningsförfrågan till Ebba@fridaboisen.se

Frida Boisen

”Frida skapar en sådan energi i rummet att ingen går därifrån oberörd. Har fått möjlighet att lyssna till Frida både som föreläsare och moderator och hon får med såväl publik som talare på scen att slappna av och delta på ett unikt sätt. Alltid engagerad och positiv vilket gör det roligt att vända sig till henne för ett event”

Johanna Björnsund, Consid

Frida Boisen

”Frida är ett fullblodsproffs. Kompetent och inspirerande. En grym föreläsning! Jag blir lika glad och inspirerade varje gång jag träffar henne och min känsla delades av alla andra som lyssnade på Frida igår”

Arturo Arques, Swedbank

Frida Boisen

”Mycket engagerande! Frida har publiken i sin hand från första stund och lyckas med att vara proffsig, rolig och samtidigt personlig på ett fantastiskt vis. Fridas framträdande motsvarade publikens förväntningar och responsen efteråt har varit överväldigande bra!”

Marianne Nilsson, Region Värmland

topp 100 2018
topp100-emblem-2019-medium
topp 100
topp 100 2021
topp 100 2022