BOKA FRIDA

DIGITAL SUCCÉ – SÅ LYCKAS DU MED SOCIALA MEDIER

Vill ni gillas och delas av ett större antal läsare och tittare? Vill ni få koll på virala nycklar och lära er de senaste tipsen och effektiva metoderna för att få upp er räckvidd och få genomslag för ert varumärke i sociala medier? Häng med på en energifylld, uppdaterad och superinspirerande föreläsning där Frida Boisen, världsmästaren i sociala medier, delar med sig av konkreta, supereffektiva tips på hur ni kan boosta era affärer med sociala medier.

Vilken sociala medier-kanal ska vi välja? Hur får vi upp följarantalet? Vad gör en riktig bra livesändning? Vad är egentligen dark social – och hur kan du och din affärsverksamhet använda er av det på bästa sätt?

Missa inte Frida Boisens, superinspirerande föreläsning som gjort succé världen över.

Här kommer ständigt nya exempel på det bästa innehållet som just nu leder till framgång i sociala medier. Vad som faktiskt fungerar, och hur du genom några enkla handgrepp kan få upp din relevansen och briljansen i din storytelling för dina följare. Missa inte denna föreläsning och låt Frida förändra din inställning till sociala medier för alltid

CHANGEONOMICS – KONSTEN ATT VÅGA, VÄGEN TILL FRAMGÅNG!

I en tid av AI, där digitaliseringen och transformationen av existerade affärsmodeller går fortare än någonsin, hur får du med dig dina medarbetare och din organisation på förändringarna som ni behöver göra?

Frida Boisen, expert på framtid och digital utveckling, känd som modig programledare i Trolljägarna och Lyxfällan och en av Sveriges mest lästa krönikörer i Aftonbladet, bjuder på de vanligaste fallgroparna och de 5 nycklarna till framgång för att lyckas med Changeonomics.

Hur pluggar du in transformatorn som gör era högre syften och mål tydliga för alla i organisationen? Hur lyckas du överträffa förväntningar, vilka knep och metoder behöver du för att bygga det vinnande teamet och hur gör du för att nå ut med intertelling, morgondagens storytelling, som går från att inspirera till att engagera? Och hur börjar ni mäta era Happynomics i er organisation? För tillit och lycka ÄR centralt för att våga.

Missa inte en energifylld, berörande föreläsning som garanterat ger er en ny kickstart till framgångsrik förändring.

FÖR EN OFÖRGLÖMLIG FÖRELÄSNINGEN KONTAKTA

Evelina Minberger på Agenturen ROA
08–400 200 10
LADDA NER PRODUKTBLAD