Vem är Sveriges bästa inspirationsföreläsare? 

frida-boisen-sveriges-basta-inspirationtalare

Inspirationsföreläsaren Frida Boisen in action på scen.

Vem är Sveriges bästa inspirationstalare? Frida Boisen har fem år i rad blivit framröstad som Sveriges mest populära talare. Och senast våren 2023 tog hon emot Adlibris Awards som Årets berättare.

Kanske står ni inför en förändringsresa på jobbet? Brottas ni med nya utmaningar? Eller är det bara så att arbetsglädjen kommit av sig? Vill du bara ge ditt team och hela företaget eller organisationen en fantastisk dos inspiration som får allt att lyfta?  Våga ta hjälp av en av Sveriges mest fantastiska inspirationsföreläsare! Det gör skillnad!

Så vem är 100% rätt just för er? Söker du en inspirationsföreläsare som både får publiken att skratta, beröra och ge massor av positiv energi, igenkänning? Söker du samtidigt en föreläsare som har egna erfarenheter av att ha lett några av Sveriges mest framgångsrika varumärken och tv-program, en person som är otroligt generös med sin egen berörande livsresa? Viill du ha en inpirationsföreläsare som gjort en otroligt gripande och inspirerande resa själv och som kan ge riktigt kloka insikter som man kan börja med direkt? Då är Frida Boisen ett fantastiskt bra val som inspirationstalare.

Frida Boisen är en inspirationstalare som känns 

frida-boisen-basta-inspirationstalare-talk-to-the-heart

Frida Boisen brinner för berättande som berör.

Talk to the heart – tala till hjärtat. Det är en av Frida Boisens ord som är centrala i allt hon gör. Eftersom Frida Boisen är känd som en av Sveriges mest berörande föreläsare och författare är det ingen överraskning att det känns när hon föreläser.

”Jag vill både att publiken ska få skratta och gråta när de lyssnar till mig. Men skratta mest förstås. Det är när budksapet känns som det går rätt in i hjärtat och stannar kvar”. Frida har verkligen en unik förmåga att lyckas med just det.

 

 

Sveriges bästa inspirationsföreläsare har interaktiva workshops

När Frida Boisen inspirationstalar jobbar hon alltid tillsammans med varje publik. Med en levande dialog, frågor, skratt och miniworskhops, får hon publiken att känna sig högst delaktiga i föreläsningen. Alla i publiken ska med! Det är magiskt att höra den positiva energinivån i rummet, salen eller kongresshallen när Frida inspirationstalar.

Hur kan Frida Boisen som inspirationsföreläsare på bästa sätt gynna just ert företag eller organisation?

Att samla alla kollegor till en inspirationsföreläsning kan vara en bra start på att tända en ny gnista hos de anställda och få inspiration och motivation till att få nya idéer och tankar. Det leder till en bättre dialog på arbetsplatsen och kollegor som vill driva företaget framåt.

Inspirationsföreläsare Frida Boisen strålar på scen

Frida Boisen är en inspirationstalare som fångar publiken. Med humor, insikter och övningar får vi en upplevelse för livet.

Som inspirationsföreläsare skräddarsyr Frida Boisen såklart sitt innehåll efter dina förväntningar, publikens sammansättning och behov. Slutligen så kan det finnas många olika anledningar till att det behövs mer inspiration till din arbetsplats. Därav kommer Fridas föreläsning alltid att baseras på just dig och ditt företag eller er organisation.

Är du och ditt företag eller organisation intresserade av en inspirerande föreläsning av Frida Boisen? Hör av dig, så pratar vi mer!

Några av Sveriges mest inspirarande föreläsningar just nu är Våga våga – så lyckas du med framgångsrik förändring och Berätta aldrig det här, båda baserade på Fridas böcker som sålt i hundratusentals exemplar.

Kontakta Frida Boisen

Frida Boisen är en ledande inspirationstalare och erkänd expert inom motivation.