OM FRIDA BOISEN

FRIDA BOISEN är programledare på TV3 för ”Trolljägarna” och ”Lyxfällan” och en av  landets mest populära talare och konferencier. Hon är  ständigt aktuell med sina uppmärksammade krönikor i Aftonbladet, med sina bästsäljande böcker och som ledande digital expert.

Frida Boisen brinner för berättande som berör – oavsett om det är på scen, i tv, i bok eller i krönikor. Hon älskar att inspirera inom ämnen som digitalisering, sociala medier, jämställdhet och hållbar förändring.

Under hösten 2019 har Frida mottagit priset som Årets kvinnliga entreprenör och som Årets digitala influencer. Hon har också prisats under 2019 av svenska FN-förbundet för sitt arbete för att folkbilda om FN:s globala hållbarhetsmål.

Frida Boisen är stolt ambassadör för Friends.

Tidigare har Frida utsetts till Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, till Årets digitala ledare, till en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och en av Sveriges mäktigaste personer, av tidningen Fokus. Frida Boisen är världsmästare på sociala medier och tilldelades första pris för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco.

Frida Boisen har varit chefredaktör för GT/Expressen, ToppHälsa, Plaza Kvinna, Allt om Resor, vice VD och digital chef på Bonnier Magazines & Brands och digital strateg på Dagens industri, sociala medier-expert på SVT och krönikör på Expressen. Hon är författare till böckerna ”Digital Succé”  och ”Digital Passion” och hennes nästa bok beräknas komma ut under 2020.

FOTO: KARL NORDLUND/HARPER COLLINS NORDIC
FOTO: KARL NORDLUND/HARPER COLLINS NORDIC

OM FRIDA BOISEN

FRIDA BOISEN är programledare på TV3 för Lyxfällan och Trolljägarna och en av Sveriges mest populära talare och konferencierer. Hon är ständigt aktuell med sina krönikor i Aftonbladet och bästsäljande böcker.

Hon är journalist, publicist, debattör, författare, digital expert, influencer och en mycket populär föreläsare och konferencier och moderator världen över.

Under 2019 har hon mottagit priset som Årets kvinnliga entreprenör och Årets digitala influencer. Hon prisades också av svenska FN-förbundet med FN-förbundets stafettpinne för sina folkbildande insatser om FN:s globala hållbarhetsmål.

Tidigare har Frida Boisen också mottagit pris som  Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, och har också korats till Årets digitala ledare, en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och årets kvinnliga digitala influencer 2017.

Hon blev utsedd som bäst i världen på sociala medier när hon vann första pris för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco.

Frida Boisen har varit chefredaktör för GT/Expressen samt ett flertal magasin som Plaza Kvinna och ToppHälsa, och har också varit verksam som digital strateg på Dagens industri, sociala medier-expert på SVT och som krönikör på Expressen. Hon är författare till böckerna ”Digital Succé – Så lyckas du med sociala medier”  och ”Digital Passion – Så vinner du med sociala medier” och Tidningen Fokus har utnämnt henne till en av Sveriges mäktigaste personer.

Frida Boisen brinner för berättande som berör – oavsett om det är på scen, i tv, i bok eller krönikor. Hon älskar att folkbilda inom ämnen som digitalisering, sociala medier, jämställdhet och hållbar förändring.

Under 2019 har Frida bland annat medverkat i tv-program som:

Lyxfällan, Trolljägarna, Kristalllen, SVT Morgonstudion, Studio 1 i P1, Aftonbladet morgon, Den inre cirkeln, Efterlyst och Malou efter tio.

Som konferencier har Frida under 2019 bland annat lett galor och event som: 

 • Oracle Modern Customer Experience Summit – på Epicenter (coming up december 2019)
 • TedX Stockholm – på engelska – på Hotel AtSix (november 2019)
 • Årets VD – på Hotel AtSix (november 2019)
 • Årets Nätängel – på Nalen (november 2019)
 • Talarforum in i Framtiden – på Berns (oktober 2019)
 • SEB Greenhouse Summit – Malmö (september 2019)
 • Be the Beat Festival – på engelska – på Tele2 Arena (juni 2019)
 • Mälardalsrådet – Conventum (maj 2019)
 • SEB Greenhouse Summit – Stockholm (maj 2019)
 • SEB Greenhouse Summit – Stockholm, Göteborg (maj 2019)
 • Unionen på Cirkus – Cirkus Stockholm (aprwil 2019)

Frida har bland annat medverkat som talare på:

Hjärntillskott, Malmömässan, Digitaldagen 2019, Östersund, Årets Nybyggare, SEB HQ, Stockholm, Företagsdagarna, Ängelholms arena, American Express Sthlm Fashion Week Inspiration, Stockholms Auktionsverk, Morgon på 3, Veterinärdagarna på Waterfront Congress Center Stockholm, Handelsbanken på Waterfront Congress Center Stockholm, Årets Entreprenör DDS Dagen, Grand Hôtel Stokcholm, Frukostklubben, Halmstad Arena, SEB Greenhouse Summit. Börshuset i Malmö, SJ Biztalks i Sundsvall, INMA World Congress, Fairmont Hotel, San Francisco, Webbdagarna Stockholm. Stockholm Waterfront Congress Center, Kvalitetsmässan, Göteborgsgmässan.

SAGT OM FRIDA BOISEN

”Frida skapar en sådan energi i rummet att ingen går därifrån oberörd. Har fått möjlighet att lyssna till Frida både som föreläsare och moderator och hon får med såväl publik som talare på scen att slappna av och delta på ett unikt sätt. Alltid engagerad och positiv vilket gör det roligt att vända sig till henne för ett event”
Johanna Björnsund, Consid

”Frida är ett fullblodsproffs. Kompetent och inspirerande. En grym föreläsning!
Jag blir lika glad och inspirerade varje gång jag träffar henne och min känsla delades av alla andra som lyssnade på Frida igår”
Arturo Arques, Swedbank

”Strålande superpeppföreläsning och mycket professionellt och trevligt bemötande ö h t från Frida (uppskattas mkt av oss arrangörer). Enormt uppskattat bland våra besökare – vilket märktes inte minst på alla selfies med Frida! Så: Stort tack!”
Maria Wiberg, Stockholmsmarknader

”Mycket engagerande! Frida har publiken i sin hand från första stund och lyckas med att vara proffsig, rolig och samtidigt personlig på ett fantastiskt vis.
Fridas framträdande motsvarade publikens förväntningar och responsen efteråt har varit överväldigande bra!”
Marianne Nilsson, Region Värmland

”Om ni har möjlighet att lyssna till Frida Boisen så gör det! Underbar dragning av liksasinnad, inspirerande och grymt duktig digital stjärna! Tack!”
Thérèse Lundquist, Bergendahls

”Alltså…vilken performance! Sååå sanslöst bra du är på att trollbinda en publik! Retoriskt fulländad o den där inspirerande energin som man bara rycks med i! Blev uppriktigt smittad av din eufori! Tack!”
Annika Jankell