OM FRIDA BOISEN

FRIDA BOISEN är programledare på TV3 för ”Lyxfällan” och ”Trolljägarna”. Hon är en av landets mest efterfrågade talare och konferencier och är ständigt aktuell med sina uppmärksammade krönikor, böcker och som ledande digital expert.

Frida Boisen brinner för berättande som berör – oavsett om det är på scen, i tv, i bok eller krönikor. Hon älskar att inspirera inom ämnen som digitalisering, sociala medier, jämställdhet och hållbar förändring.

2017 utsågs Frida till Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, till Årets digitala ledare, en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och till årets kvinnliga digitala influencer.

Frida Boisen är världsmästare på sociala medier och tilldelades första pris för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco.

Frida Boisen har varit chefredaktör för GT/Expressen, ToppHälsa, Plaza Kvinna, Allt om Resor, vice VD och digital chef på Bonnier Magazines & Brands och digital strateg på Dagens industri, sociala medier-expert på SVT och krönikör på Expressen. Hon är författare till böckerna ”Digital Succé”  och ”Digital Passion” och Tidningen Fokus har utnämnt henne till en av Sveriges mäktigaste personer.

FOTO: KARL NORDLUND/HARPER COLLINS NORDIC
FOTO: KARL NORDLUND/HARPER COLLINS NORDIC

OM FRIDA BOISEN

FRIDA BOISEN är programledare på TV3 för Lyxfällan och Trolljägarna. Hon är journalist, publicist, debattör, författare, digital expert, influencer och en mycket populär föreläsare och moderator världen över.

Hon utsågs 2017 till Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, och har också korats till Årets digitala ledare, en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och årets kvinnliga digitala influencer 2017. Hon blev utsedd som bäst i världen på sociala medier när hon vann första pris för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco. Frida Boisen har varit chefredaktör för GT/Expressen samt ett flertal magasin och har också varit verksam som digital strateg på Dagens industri, sociala medier-expert på SVT och som krönikör på Expressen. Hon är författare till böckerna ”Digital Succé – Så lyckas du med sociala medier”  och ”Digital Passion – Så vinner du med sociala medier” och Tidningen Fokus har utnämnt henne till en av Sveriges mäktigaste personer.

Frida Boisen brinner för berättande som berör – oavsett om det är på scen, i tv, i bok eller krönikor. Hon älskar att folkbilda inom ämnen som digitalisering, sociala medier, jämställdhet och hållbar förändring.

SAGT OM FRIDA BOISEN

”Frida skapar en sådan energi i rummet att ingen går därifrån oberörd. Har fått möjlighet att lyssna till Frida både som föreläsare och moderator och hon får med såväl publik som talare på scen att slappna av och delta på ett unikt sätt. Alltid engagerad och positiv vilket gör det roligt att vända sig till henne för ett event”
Johanna Björnsund, Consid

”Frida är ett fullblodsproffs. Kompetent och inspirerande. En grym föreläsning!
Jag blir lika glad och inspirerade varje gång jag träffar henne och min känsla delades av alla andra som lyssnade på Frida igår”
Arturo Arques, Swedbank

”Strålande superpeppföreläsning och mycket professionellt och trevligt bemötande ö h t från Frida (uppskattas mkt av oss arrangörer). Enormt uppskattat bland våra besökare – vilket märktes inte minst på alla selfies med Frida! Så: Stort tack!”
Maria Wiberg, Stockholmsmarknader

”Mycket engagerande! Frida har publiken i sin hand från första stund och lyckas med att vara proffsig, rolig och samtidigt personlig på ett fantastiskt vis.
Fridas framträdande motsvarade publikens förväntningar och responsen efteråt har varit överväldigande bra!”
Marianne Nilsson, Region Värmland

”Om ni har möjlighet att lyssna till Frida Boisen så gör det! Underbar dragning av liksasinnad, inspirerande och grymt duktig digital stjärna! Tack!”
Thérèse Lundquist, Bergendahls

”Alltså…vilken performance! Sååå sanslöst bra du är på att trollbinda en publik! Retoriskt fulländad o den där inspirerande energin som man bara rycks med i! Blev uppriktigt smittad av din eufori! Tack!”
Annika Jankell