Hitta motivation med en föreläsare

Frida Boisen Föreläsare

Frida Boisen är en erkänd expert och föreläsare inom motivation.

Som en erfaren föreläsare och prisbelönt ledare inom ämnet motivation är Frida Boisen den perfekta föreläsaren för att hjälpa er att nå era mål och skapa varaktig framgång. Fem år i rad har Frida listats som en av Sveriges mest populära läsare av Eventeffect.

Motivation är en nyckelfaktor

För att uppnå våra drömmar och sträva efter större prestationer. Oavsett om du är en entreprenör som kämpar för att hålla motivationen uppe, en yrkesverksam som vill maximera din produktivitet eller en individ som vill uppnå personliga mål! Och Frida Boisen kommer hjälpa dig att hitta inspiration och strategier för att hålla dig på rätt spår.

Inte bara en motiverande föreläsare

Frida Boisen är inte bara en motiverande föreläsare, framgångsrik och prisbelönt ledare. Dessutom är hon en berättare i världsklass. Genom sina engagerande, otroligt underhållande berättelser och personliga erfarenheter får hon sin publik att såväl skratta som ibland gråta. Med ett stort mått humor och igenkänning blandat med egen gedigen erfarenhet och den senaste forskningen inom motivation trollbinder Frida sin publik. Med sin positiva energi och med interaktiva moment där publiken blir involverad kommer hon att inspirera dig att ta aktion! Och dessutom sträva efter det bästa i dig själv.

Genom att delta i Frida Boisens föreläsningar kommer du att lära dig att identifiera och övervinna hinder som står i vägen för din motivation. Dessutom kommer Frida att dela med sig av beprövade strategier för att bibehålla långsiktig motivation och uppnå hållbara resultat. Genom att förstå din egen motivation och lära dig att hantera motgångar kommer du att kunna upprätthålla en stark drivkraft. Drivkraft för att nå dina mål.

Ta steget med en motiverande föreläsare

Frida Boisen föreläsare inom motivation

Här föreläser Frida Boisen på Berns om motivation och kommunikation i Stockholm.

Frida delar med sig av sina egna erfarenheter om hur hon lyckats motivera sig själva och andra genom såväl fruktansvärda bakslag i livet, att nå stora framgångar som en av våra absolut största medieprofiler. Frida har skrivit böcker som ”Digital succé” och ”Våga våga – så får du livet du vill ha”. Dessutom har hon gedigna erfarenheter och kunskaper om hur du övervinner hinder och uppnår dina drömmar.

En av de unika aspekterna av Frida Boisens föreläsningar är att de inte bara fokuserar på yttre motivation. Utan också på att hitta den inre motivationen som driver varaktiga förändringar. Så genom att utforska dina värderingar, önskningar och syften i ögonöppnande miniworkshops blir alla engagerade i publiken. Och Frida kommer att lyfta alla att hitta den inre drivkraften som kommer att ge dig fart framåt. Med några av Fridas mest populära motiverande föreläsningar är ”Våga våga” och ”Action nu” får ditt team garanterat massor av ny motivation.

Så med det sagt – ta steget och låt Frida Boisen bli din föreläsare för motivation när du vill lyfta din arbetsplats med massor av ny energi. Med Fridas positiva energi, inspirerande ord och insiktsfulla strategier kommer du att finna kraften inom dig själv. Nå nya höjder och skapa varaktig framgång. Så kontakta oss här för att bli inspirerad, bli motiverad och låta Frida guida dig på vägen mot dina drömmar!