Gör Digital succé! Så lyckas du med AI och ChatGPT!

I fredags var det dags för fullsatt föreläsning om hur du gör digital succé med AI och ChatGPT. Så hur kan du som jobbar med kommunikation (ja det stämmer – det gör vi allihop!) lyckas med AI och ChatGPT?  Och det talade jag om på Retail Tech på Kistamässan nu i fredags. Och intresset var minst sagt stort!

Jag som jobbat med publicistik, journalistik, kommunikation och författande i större delen av mitt liv konstaterar att ChatGPT kan göra fantastiska under för effektiviteten för vilket företag som helst som idag skriver en mängd texter. Dessutom sparar du otroliga mängder resurser och kostnader.

Föreläsning om AI och ChatGPT

Fullsatt! Frida Boisen föreläser på Retail Techs scen i maj 2023 på Kistamässan med en ny föreläsning om hur du gör digital succé AI och ChatGPT.

ChatGPT och AI innebär en revolution

Självklart kan du använda ChatGPT som researcher. Men det gäller att känna till att just research och faktakontroll är en av ChatGPT:s kanske svagaste punkter. Och ChatGPT är blixtsnabb, gör miljoner uträkningar på ett ögonblick. Men snabbheten är något som kan förvilla. Och när en människa är så snabb tror du ju att hen kan ämnet på mästerlig nivå. Så är det inte alltid med ChatGPT. Ibland skjuter tjänsten snabbt från höften och drar till med något. Men just de tre orden ”jag vet inte” – sitter ibland märkligt hårt inne.

Så använder du ChatGPT på rätt sätt

På bilden ovan ser du några av alla uppgifter eller roller som ChatGPT aspirerar på att assisterar dig på ett fantastiskt sätt. Med kostsamma och tidskrävande uppgifter som: Korrläsning, översättning och textproduktion. Och om du kanske vet – de första böckerna som skrivits med AI har  redan getts ut. Dessutom: Vill du fortsätta att lyckas med dina texter, nå genomslag och sticka ut. Och med det sagt – låt ChatGPT göra rätt saker, inte nödvändigtvis allt.

Få koll på ChatGPT och AI. Boka en ny föreläsning du med!

Och vill du veta mer och bjuda in till en ny föreläsning om AI och ChatGPT? Boka en ny fullsatt föreläsning om AI och ChatGPT du med. Och hör av dig idag till frida@fridaboisen.se så pratar vi vidare. Vill du få tips på fler föreläsningar jag håller och få höra omdömen från kunder och se exempel på vilka internationella event jag föreläser på läs mer här.