Föreläsning engelska?

Föreläsning engelska

Frida Boisen är en av Sveriges bästa talare som föreläser på engelska och som modererat flertalet stora internationella galor på flytande engelska.

Behöver du en föreläsning engelska? Eller en moderator som talar perfekt engelska? Kanske behöver du en föreläsare eller konferencier som kan leverera innehåll på flytande engelska i världsklass? Eller en moderator som på engelska på bästa sätt kan hålla ihop ditt event, konferens eller kongress för en internationell publik eller för er globala ledningsgrupp? Då har du hittat rätt. 

Jag talar flytande engelska, har såväl bott, jobbat och pluggat utomlands. Dessutom är jag van vid att hålla internationella event och föreläsningar för alltifrån ledningsgrupper till arenor med tusentals i publiken. Jag håller lika gärna mina föreläsningar och workshops på engelska, som på svenska.

Bästa moderatorn på engelska

Utöver föreläsningarna har jag också en stor erfarenhet av att moderera på engelska. Jag har lett flera internationella event som mediakongresser och techsummits. Däribland finns INMA Global Media Awards i Washington DC, INMA Europe Conference i Budapest, TedX i Stockholm, Oracle Modern CX Summit och International Bullying day i Stockholm. Samt flera talaruppdrag världen över, i allt från Sao Paulo i Brasilien till San Francisco i Kalifornien, Miami i Florida och Madrid i Spanien.

Fördelen med att ha en talare som obehindrat kan tala affärsengelska flytande är att eventet lyfter till en otroligt mycket mer professionell nivå. 

Jag är självklart lika bekväm med att kunna ställa spontana, rappa frågor på engelska som på svenska. Därför finns ingen risk att något gets lost in translation.

En föreläsning på engelska är för mig lika självklar, sömnlös och rapp som de jag håller på svenska.

Omdömen jag fått efter mina föreläsningar på engelska

Några av de omdömen jag fått vad gäller mina föreläsningar på engelska inför internationella digniteter i världsklass är: 

”En enastående föreläsning! Det var 10 av 10 på inlevelse och 10 av 10 på budskapet i presentationen”, Toby Moore, Publishing Director för The Telegraph, London, Storbritannien.

” En fantastisk föreläsning. Och du har helt rätt”, Alan Mutter, professor University of California, Berkeley, USA.

”Gratulerar till en fantastisk presentation”, Marta Gleich, Chefredaktör, Zero Hora, Rio Grande do Sul, Brasilien.

Är du nyfiken på att boka mig som föreläsare eller moderator för ditt internationella event? Hör då av dig till mig så pratar vi mer, och kommer fram till en lösning som passar dig och dina behov!

Kontakta mig