Letar du efter den bästa föreläsaren?

När man bokar föreläsare finns det många faktorer att tänka på för att få ut det bästa av sitt event. Låt oss bryta ner det mindre steg för att för att du ska hitta den bästa föreläsaren till just er!

 

Bästa föreläsaren

Upp med en hand, alla som letar efter den bästa föreläsaren!

Bästa föreläsaren ger erfarenhet och expertis

När du vill boka den bästa föreläsaren är det viktigt att välja någon som har gedigen erfarenhet och expertis inom sitt område. Frida Boisen har över femton års erfarenhet som journalist och publicist, har varit chefredaktör och ansvarig utgivare för flera av Sveriges största tidningar, magasin och mediehus och är expert på digitala trender och kommunikation. I och med att hon har varit verksam som programledare i TV för program som Trolljägarna och Lyxfällan. Dessutom är hon en av Sveriges ledande författare med böcker som Berätta aldrig det här, Du är inte längre min dotter, Våga våga och Digital succé i bagaget.

Bjuder på engagemang och kontakt med publiken

Fortsättningsvis så är riktigt bra föreläsning är en interaktiv upplevelse som skapar skratt, väcker tankar, nya insikter och känslor. Och som verkligen engagerar publiken. Frida Boisen har en naturlig förmåga att skapa en dialog med sin publik och inkludera dem i sitt framförande. Hon använder sig en hel del av humor och igenkänning såväl som interaktiva tekniker i världsklass för att skapa en dynamisk och engagerande atmosfär.

Lyfter alltid aktuellt och relevant innehåll

För att vara den bästa föreläsaren måste man kunna erbjuda aktuellt och relevant innehåll som publiken kan relatera till, både emotionellt och intellektuellt. Frida Boisen håller sig ständigt uppdaterad om de senaste trenderna och forskningen inom sina områden. Dessutom anpassar hon sina föreläsning efter din målgrupp och tar upp ämnen som är relevanta för eran bransch och intressen. Genom att bjuda på konkreta exempel visar Frida hur man kan tillämpa dessa trender på ett praktiskt sätt.
 

Sprakar av positiv energi och inspiration

En av de viktigaste egenskaperna hos den bästa föreläsaren är förmågan att sprida positiv energi och inspiration till publiken. Frida Boisen är känd för sin entusiasm och passion för sina ämnen och det hon föreläser om. Hon använder sina personliga berättelser och sina framgångar för att motivera och inspirera andra att nå sina egna mål. Hennes föreläsningar är fyllda med träffsäkra analyser, hoppfulla budskap, positiv energi och praktiska tips som kan omsättas i handling.

Den bästa föreläsaren har referenser i toppnivå

Avslutningsvis kan du bedöma en föreläsares kvalitet är det alltid bra att titta på referenser och omdömen från tidigare uppdrag. Frida Boisen har haft förmånen att föreläsa för globala företag och organisationer över hela världen. Hon får återkommande en otroligt fin positiv feedback från sina åhörare och blivit hyllad för sin kunskap, presentation och inspirerande framträdanden. Fem år i rad har hon dessutom blivit utsedd av EventEffect till en av Sveriges 100 mest populära talare.

Vill du boka en av Sveriges bästa föreläsare?

Boka Frida Boisen till ditt nästa event och få en oförglömlig upplevelse. Hör av dig till oss här och berätta om dina önskemål så hör vi av oss! Vi ser fram emot att höra från dig!