Boka föreläsare – Att tänka på när du bokar föreläsare

 

Att välja rätt föreläsare kan vara väldigt svårt då det finns en uppsjö av olika föreläsare att välja mellan. Så hur ska man tänka för att boka en föreläsare som passar dig och dina förväntningar?

Trots att det kan kännas som klurigt val så finns det några tips att förhålla sig till för att du ska få den bästa upplevelsen.  

Att boka föreläsare, vad är bra att förbereda innan?

  • Ämne, vad ska ditt event handla om och vad vill du att föreläsaren ska förmedla till publiken? Många föreläsare är nischade på specifika ämnen. Det är därför smart att välja ett ämne som man vill att föreläsningen ska handla om först för att kunna smalna av utbudet av föreläsare. 

 

  • Typ av event, vill du att eventet ska ske digitalt, på plats eller kanske en hybridversion? Det finns såklart fördelar och nackdelar med alla varianter, men fundera över vad som passar dig och ditt event bäst! 

 

  • Målgrupp, vilka är det som ska lyssna? Vad har de för behov? Att välja föreläsare utefter sin målgrupp är en lägger grunden för en lyckad föreläsning eftersom det är just publiken som ska lyssna, lära sig något eller bli inspirerad. 

Det här kan du förvänta dig när du bokar mig som föreläsare

Jag föreläser, håller workshops, och leder paneler på scen inom ämnen som arbetsglädje, digitalisering, sociala medier, företagskultur, jämställdhet, och hållbar förändring. Men jag kan även skräddarsy föreläsningar som passar just dina önskemål och behov! boka föreläsare

Mitt mål är vid varje event att du som lyssnar både ska bli lite smartare och må lite bättre. Oavsett om jag hållit en föreläsning om digitalisering eller en om psykisk ohälsa så får ofta höra från kunder att jag förenar otroligt mycket positiv energi på scen med en hög kunskapsnivå och konkreta tips.

Men oavsett uppdrag så vill jag framföra ett budskap. För berättande, det är det jag gör allra bäst och jag ser fram emot att kunna dela med mig av mina absolut bästa tips till dig och ditt event.