Letar du efter en professionell moderator till ditt kommande event?

Den bästa moderatorn som kan lyfta din nästa konferens, kongress, gala eller kickoff till en riktig succé? Då har du kommit rätt. Att boka en inspirerande moderator är A&O för att skapa ett framgångsrikt och minnesvärt event för både deltagare och arrangörer. Så hur gör man för att boka en moderator och hur gör du det på ett enkelt och effektivt sätt.

Varför boka en moderator?

Till att börja med så moderator är mer än bara en person som håller i mikrofonen och presenterar talare. Tvärtom: En skicklig moderator är en nyckelspelare som binder samman alla delar av evenemanget – att engagera publiken att vara beredd på att precis allt kan hända och ändå se till att publiken stortrivs. Den bästa moderatorn får publiken att såväl skratta som att få med sig massor med nya insikter. Moderatorn får talarna på scen att bjuda på det extra du aldrig hört förut och få alla att känna sig 100 % trygga.

Här är några anledningar till varför är bra att överväga att boka en moderator till ditt event:

 1. Professionellt ledarskap.

  Få alla att slappna av och känna att ett proffs leder dagen från scen. En moderator är expert på att hålla taktpinnen och leda evenemanget på ett strukturerat sätt. Sätta den röda tråden, hela tiden ha publiken bästa i fokus. Moderatorn skapar även en starkare närvaro på scenen och ger deltagarna ett förtroende att de är i trygga händer.

 2. Interaktion med publiken.

  En riktigt moderator engagerar och involverar publiken genom att ställa frågor, anordnar interaktiva moment och håller energinivån på topp. Detta skapar en mer minnesvärd och dynamisk upplevelse för alla som lyssnar. Frida Boisen delar med sig av sina absolut bästa tips till arrangörer i god tid. Knep som gör skillnaden och lyfter ditt event till toppklass!

 3. Säkerställa tidshållning. 

  Genom att ha den bästa moderatorn på plats kan du vara säker på att ditt evenemang håller sig inom tidsramen. En erfaren moderator vet också hur man hanterar tiden effektivt och ser till att alla föreläsare får tillräckligt med tid och du som arrangör levererar det som är sagt på utsatt tid.

 4. Få publiken att ha riktigt roligt.

  Hur allvarligt ämne vi än har på agendan – för bästa resultat behöver vi blanda allvar och knivskarpa, pålästa frågor med energi och på rätt ställe ha moment med glimten i ögat. Det kräver rätt person, som är påläst. Frida Boisen har jobbat som ledande journalist, publicist och programledare i över ett decennium och har där utöver fem år i rad utsetts till Sveriges 100 mest populära moderatorer av Eventeffect.

frida-boisen-moderator-seb-event

Frida har modererat event för företag och organisationer världen över

Dessutom är det är enkelt och smidigt att boka Frida Boisen som moderator. Frida är en erfaren och uppskattad moderator med lång erfarenhet av att leda olika typer av evenemang. Här är några enkla steg för att boka en moderator.
 1. Fyll i kontaktformuläret på här och ange dina evenemangsdetaljer och önskemål på Frida som moderator. Därefter kommer du att bli kontaktad för att diskutera eventet och eventuella särskilda önskemål du har. Frida Boisen är en erfaren moderator och delar gärna med dig av sina erfarenheter och tips för att du ska få ett lyckat event.
 2. Vill du boka moderator och vill läsa mer om Frida Boisen? Besök då Fridas moderatorsida, där hittar du  mer information om Frida som moderator.