Boka en inspirerande föreläsning för unga

Inspirerande föreläsningar för unga förändrar världen. Ibland är det faktiskt så. Och att forma framtidens ledare genom att inspirera unga människor att

Programledaren och föreläsaren Frida Boisen är också ambassadör för Friends.

uppnå sin fulla potential är så viktigt. Genom att boka en föreläsning för unga med en person som har en stark historia och ett fantastiskt berättande kan ge ett intryck för livet. Exempelvis är det inte ovanligt att en högstadieelev eller gymnasieelev under en fantastisk föreläsning plötsligt får en idé på vad hen vill välja för yrkesbana. Eller så kan föreläsningen inspirera till att ge hopp och styrka i en utsatt situation. Föreläsningar som berör räddar liv och tänder hopp!

Föreläsare för unga kräver ett riktigt proffs

Framgångsrika föreläsningar för unga skiljer sig en del från att föreläsa för vuxna. Framför allt på ett sätt: Morgondagens generation är mer kräsna. Och än mer otåliga. De sitter inte artigt och applåderar om de inte uppskattar en föreläsning. De vill ha action och interaktion. Och de gillar, i än en högre utsträckning än vuxna, att få göra sina röster hörda och inte bara lyssna.

Frida Boisen är en föreläsare som är expert på att bjuda på interaktion, verkligen bjuda in till dialog. Och hon har en unik förmåga att nå igenom till unga.

Frida Boisen delar ett gripande livsöde och en hoppingivande vändning

Unga har en stark förmåga att se igenom plattityder. De letar efter ett äkta berättande som berör. Frida Boisen gör just det. Hon är en av Sveriges mest äkta, nära och populära talare, inte minst bland den yngre generation. Kanske framför allt genom att våga berätta om sin egen tuffa personliga resa. Frida är en överlevare och berättar på ett gripande vis hur hon kommit igenom extremt tuffa livskriser. Och hon vet av egen erfarenhet att det går att visa de mörkaste upplevelser till hopp och framtidstro.

Föreläser för unga. Frida Boisen inspirerar med sitt berättande.

Frida Boisen föreläser om sociala medier och psykisk ohälsa.

Föreläser om sociala mediers himmel och helvete

Idag är Frida Boisen prisad som Årets berättare och har exempelvis vunnit tv-priset Kristallen som programledare för Trolljägarna tillsammans med Robert Aschberg. Frida har en gedigen kunskap om sociala mediers himmel och helvete, inte minst efter att i månader ha tagit en persona som fjortonåring och konfronterat pedofiler. En av Fridas mest populära föreläsningar för högstadieskolor och gymnasier är ”Trolljägaren berättar – om hat, hot och övergrepp i sociala medier”. Här får elever – och även föräldrar och skolpersonal – lära sig om vad som gäller på nätet – och följa med när nättroll konfronteras. Samtidigt bjuder Frida på möjligheter till hur du kan använda sociala medier till att förändra världen till det bättre. Eller nå ut med ditt budskap.

Föreläsning om psykisk ohälsa för unga

Frida har prisats av Suicide Zero för sin bok ”Berätta aldrig det här”. En bok och föreläsning där hon berättar om sin mammas självmord och

Frida Boisen inspirerar och föreläser för unga

Frida Boisen föreläser för unga om sina upplevelser och möten från Trolljägarna.

hur världen fullkomligt rämnar när hon hittar avskedsbrevet och tragedin är ett faktum. Berättelsen är en gripande resa om att överleva – en resa till hopp – om hur vi alla kan göra för att rädda liv. Att våga fråga, våga lyssna, våga agera. Och inte minst att visa ORK. I en tid när allt fler unga brottas med psykisk ohälsa är det än viktigare att vi ger unga verktyg att våga prata om hur vi mår på riktigt.

Boka en föreläsning för unga med Frida Boisen

Frida har en stor erfarenhet av att tala för såväl gymnasieelever, högstadieelever, konfirmandgrupper och olika ungdomsgrupper. Hon har också många fina erfarenheter att föreläsa för personal inom elevhälsa, skolledare, lärare och personal inom kommun och region som jobba med unga.

När Frida föreläser för unga anpassar hon alltid sina föreläsningar för att passa för varje specifikt tillfälle. Kontakta Frida här för att höra hur vi kan skräddarsy en föreläsning för just era behov.