Vill du bli bäst på kommunikation?

Då har du kommit rätt. Som en hyllad föreläsare inom kommunikation är Frida Boisen din perfekta guide till att bli en mästare på att kommunicera effektivt. Och inte minst med nå ut med ditt budskap. Så låt Årets Berättare 2023 guida dig till hur du gör för att ta din kommunikation till nästa nivå.

föreläsare kommunikation

Frida Boisen har prisats som en av Sveriges superkommunikatörer. Och har vunnit Best use of social media på INMA Awards I San Francisco.

Och kommunikation är en grundläggande färdighet som påverkar alla aspekter av våra liv. Oavsett om du är arbetsgivare eller arbetstagare. Förmågan att kommunicera på ett tydligt och övertygande sätt avgörande för framgång.

Frida är med sina prisade böcker, sina uppmärksammade krönikor i landets största tidningar, tal och prisade tv-program en mästare på kommunikation. Dessutom har Frida prisats som en av Sveriges populäraste talare och moderatorer fem år i rad. Så vill du bli ett proffs framför kameran eller på scen? Lär av ett proffs! Boka en mästare på kommunikation att coacha dina säljare eller ansvariga för kundbemötande.

Med Frida Boisen som din föreläsare i kommunikation

Under Frida Boisens föreläsning får du tillgång till en unik kombination av kunskap och praktiska verktyg för att förbättra din kommunikation. Och Fridas föreläsningar är såväl inspirerande, otroligt roliga, som berörande och engagerande. Dessutom använder sig Frida av konkreta exempel och interaktiva övningar för att hjälpa er att förstå principerna för effektiv kommunikation.

Med Frida Boisens föreläsningar anpassas varje föreläsning till dina specifika behov och mål. Och oavsett om du vill förbättra din presentationsteknik, bli bättre på att hantera konflikter eller öka din förmåga att influera och övertyga andra, kommer Frida att ge dig verktygen och strategierna för att nå dina mål.

Bli en mästare på kommunikation

Under Frida Boisens föreläsningar kommer du att förstå hur effektiv kommunikation fungerar. Genom aktuella exempel kommer du att lära dig att anpassa ditt budskap till olika målgrupper och situationer. Och dessutom att tala så det berör. Med det sagt, lär du dig också kroppsspråk och retoriska knep för att maximera effekten av ditt budskap.

Och när du har Frida Boisen på scen får du en talare med lång erfarenhet av kommunikation i världsklass. Med erfarenhet som prisbelönt publicist för våra största tidningar och medihus, som internationellt prisad journalist, författare, programledare och föreläsare har hon samlat på sig gedigen kunskap. Kunskap för att ta ditt företag till nästa nivå. Hennes föreläsningar är baserade på egna erfarenheter och insikter, vilket ger dig en unik inblick i de utmaningar och möjligheter som kan uppstå i olika sammanhang.

Och vill du bli en mästare på hur du når ut digitalt? Så missa inte att boka föreläsningen ”Digital succé – så lyckas du med sociala medier”. Eller så bokar du ”Talk to the Heart – nycklarna till framgångsrik kommunikation”.

Investera i en föreläsare i kommunikation

Med tusentals föreläsningar bakom sig vet vi – en föreläsning om kommunikation med Frida Boisen är en fantastisk investering. Genom att kommunicera effektivt på jobbet lägger du grunden för att undvika konflikter och istället skapa en trivsam arbetskultur. Frida delar med sig av sin kunskap och ger dig praktiska tips och metoder för att hjälpa dig att bli en framstående kommunikatör.

Så ta steget och låt Frida Boisen bli din föreläsare inom kommunikation. Med hennes expertis och passion för ämnet kommer du att utveckla färdigheter som kommer att gynna er i alla aspekter ert företag. Dessutom kommer ni få många skratt på vägen. Hör av dig till Frida här och bli en mästare på kommunikation och öppna dörrarna till framgång!