BESTÄLLA BÖCKER

frida-boisen-bestalla-signerad-bok-portratt-1100x1500

Här kan du beställa bok av Frida Boisens och få en personlig signering och hälsning

Beställ dina  signerade böcker av Frida Boisen, med en valfri hälsning. Vid beställning av fem böcker får du femte boken på köpet! Böckerna kostar 249 kr st. Priset är inklusive moms och med gratis frakt. Du betalar genom att Swisha till: 1234572780

Mer om böckerna

BÖCKER LISTADE EFTER UTGIVNINGSÅR:

Aldrig släppa taget

112, vad är det som har hänt?

Sent en fredagskväll i januari 2021 inkommer ett samtal till SOS Alarm. En tonårig flicka har kastat sig ut genom ett öppet fönster. Ärligt, nära och med oförställd öppenhet skildrar Tilda Boisen och Frida Boisen med egna ord upptakten och efterspelet till den ödesdigra natten. Mor och dotter förenas i en livsviktig resa för att förstå varandra, för att förstå sig själva och för att hitta tillbaka till livet. Aldrig släppa taget är en berättelse som krossar tabun och skam om psykisk ohälsa. Det är en berättelse om en tonårsdotter som kämpar för sitt liv. Om föräldrar som krigar för att hjälpa men inte når fram. Om ett samhälle där resurserna inte räcker till, där unga blir satta på vänt, med de mest fruktansvärda av konsekvenser. Men mest av allt är det en berättelse om kärlek, ork och hopp.


Utgivningsår: 2023
Pris: 249 SEK

Priset är inkl moms. Gratis frakt. 

Du vet att du vill. Ändå tvekar du. Hur länge ska du stå där? Låta dyrbara minuter, dagar, veckor, månader och år av ditt liv passera. Beställ boken ”Våga våga – så får du livet du vill ha” här

Hur många drömmar uppfylls aldrig eftersom du inte ens vågar säga dem högt? Inte ens för dig själv. Vi har blivit duktiga på att uppfylla andras idéer och mål. Men varför slarvar vi så ofta med oss själva? Vad är egentligen viktigast? Allt handlar om fyra bokstäver: Våga! Att våga är din superkraft och din motor till förändring.

Vill du våga säga upp dig? Ta nästa steg i karriären, eller egentligen jobba med något helt annat? Våga starta eget? Våga skilja dig? Få ett bättre förhållande? Eller ta tag i din egen hälsa och äntligen börja träna? Sluta grubbla, börja gör.

I VÅGA VÅGA får du över 200 inspirerande tips och råd, effektiva övningar och nya, unika metoder som gör att du vågar formulera dina drömmar och hållbart staka ut vägen från ord till handling! Unna dig att våga ta kontrollen och få livet du vill ha.


Utgivningsår: 2022
Pris: 249 SEK

Priset är inkl moms. Gratis frakt. 

Under ett gräl med sin dotter ställs Frida mot väggen. Hur kunde hon förlåta sin pappa? I jakten på sanningen hittar Frida sina gamla dagböcker och brev, där hon ställs öga mot öga med sina egna vittnesmål som barn.

Efter skilsmässan från mamma Rosita gifter pappa Peter snabbt om sig, och hans internationella karriär tar honom via Tyskland till Indonesien på andra sidan jorden. Tonåriga Frida byter uppväxten i förorten mot en ny kontinent i hopp om att äntligen få lära känna sin pappa. Men lika idylliskt som lyxlivet i det lilla palatset låter, med tjänstefolk, cocktailpartyn och swimmingpool, lika ruttet är det på insidan, med en oundviklig katastrof som hägrar vid horisonten.

Du är inte längre min dotter är en fängslande berättelse om att bli förnekad som barn och om en uppväxt kantad av våld, missbruk och övergrepp. Men den skildrar också ett barns oförtrutna sökande efter kärlek och vikten av att aldrig ge upp.

Utgivningsår: 2021
Pris: 249 SEK

Priset är inkl moms. Gratis frakt. 

Fantastisk bok… oerhört stark berättelse!

Erik S

Så viktig, så smärtsam, så hoppfull!

Maria Larsson

Gripande, viktig och välskriven!

Jenniesboklista.com

Frida Boisen har aldrig sagt ett ord om den tragiska händelse som genomsyrat så många år av hennes liv med skuldkänslor. Nu avslöjar hon hemligheten i sin hyllade och livsviktiga romandebut.

Mors dag 2007. Frida glömmer att ringa och att skicka blommor till sin mamma Rosita. När hon även missar moderns telefonsamtal har hon ingen aning om att katastrofen är ett faktum. Dagen efter kommer beskedet att Rosita har hittats död. När Frida upptäcker hennes sista hälsning fullkomligt rämnar världen.

Boken är en gripande självbiografisk roman om en skavande mor-dotter-relation som utmynnar i en tragedi. På ett litterärt lättillgängligt språk navigerar Frida genom dåtid och nutid. Genom bottenlöst mörker men också humor och oförställd öppenhet. Med en genuin strävan av att bryta rådande tabun om att prata om psykisk ohälsa. Boken vann Suicide Zeros hederspris 2021.

Utgivningsår: 2020
Pris: 249 SEK

Priset är inkl moms. Gratis frakt. 

Omskakande berättelse som berör… en tankeställare!

My Loved Books

En bok som går rätt in i hjärtat…. förbannat bra!

Maria Johansson

Otroligt öppen, ärlig och brutalt hjärtskärande.

Karolina Jonsson

Frida Boisen Digital Passion

Digital passion ger dig 175 konkreta tips, strategier och verktyg för att nå ut med ditt budskap, maximera din vinst och bygga ditt varumärke

I boken bjuder Frida Boisen också på sin personliga resa, från uppväxten i betongförorten, utan kontakter i medievärlden, till global vinnare av Best Use of Social Media vid INMA Awards i San Francisco – tidningsvärldens Oscarsgala. Idag brinner Frida för att sprida kunskap om hur du kan slå igenom digitalt och göra din passion till en vinnande business. Samtidigt delar hon med sig av hur du kan hantera baksidorna med sociala medier. Den digitala utvecklingen går snabbare än någonsin. Här får du alla nya nycklar och verktyg för att komma igång och ta nästa steg till digital framgång, till exempel:

  • Så knäcker du influencerkoden
  • Så lyckas du med video i sociala medier
  • Så blir du proffs på social selling, social storytelling, Dark social och mycket mer

Utgivningsår: 2018
Pris: 249 SEK

Priset är inkl moms. Gratis frakt. 

bok-frida-boisen-digital-succe

Digital succé – så lyckas du med sociala medier

Den digitala utvecklingen går snabbare än någonsin och i boken får du svar på frågor som: Hur gör du för att lyckas som influencer? Varför är Dark social en så stark trend? Hur får du genomslag med social video? Hur blir du en makthavare i morgondagens digitala landskap?

Frida Boisen är prisbelönt journalist och publicist, digital chef, programledare på TV3, krönikör på Expressen och en av Sveriges mest anlitade föreläsare. Hon brinner för att sprida kunskap om hur alla, med mod och passion och enkla medel, kan lyckas ta sig igenom det mediala bruset och få en hel värld att lyssna. I boken får du verktyg för att nå ut och 7 konkreta tips, bland annat:

  • Så knäcker du influencerkoden
  • Så får du digital framgång
  • Så lyckas du med video i sociala medier

Utgivningsår: 2016
Pris: 249 SEK

Priset är inkl moms. Gratis frakt.